headphone 021-91009484
asd

کارآفرینی در نیوبرانزویک کانادا

کارآفرینی در نیوبرانزویک کانادا

icon درخواست مشاوره

کارآفرینی در نیوبرانزویک کانادا

دولت کانادا برای کمک به اقتصاد استان نیوبرانزویک از طریق برنامه کارآفرینی در این استان به دنبال جذب کارآفرینان خارجی واجد شرایطی است که علاقه مند به مالکیت و مدیریت یک کسب و کار در نیوبرانزویک هستند. کارآفرینان با اخذ ویزای این برنامه می توانند اقامت دائم در نیوبرانزویک را کسب نمایند.
عملکرد این برنامه بر اساس سیستم بیان علاقه  (Expression of Interest )می باشد. اولین گام برای انجام این فرآیند ارائه EOI به گروه  تحصیلات تکمیلی، کار و آموزش نیوبرانزویک است.
هنگامی که یک درخواست بر اساس شرایط مورد نیاز ارزیابی و بررسی می شود، متقاضی با توجه به  عوامل مختلف  امتیاز کسب می کند. از متقاضیانی که بالاترین امتیاز را کسب نموده اند دعوت می شود که درخواست خود را تحت عنوان NBPNP  برای ورود به این استان ارائه دهند.
 
شرایط موردنیاز
 
متقاضیانی برای دریافت این ویزا واجد شرایط هستند که :
 
سن آنها بین 25 تا 55 سال باشد.
 
حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشند.
 
حداقل سطح زبانی آنها در زیان فرانسه یا انگلیسی معادل 5 CLB باشد.
 
اثبات کند که قصد زندگی و ایجاد کسب و کار در این استان را دارد.
 
مدیریت روزانه کسب و کار را برعهده  بگیرد.
 
یک طرح کسب و کار ارائه دهد که مورد تایید دولت نیوبرانزویک است. این طرح باید نشان دهد که چه اندازه به اقتصاد این استان کمک خواهد کرد.
 
دارایی خالص به ارزش 600،000 دلار کانادا داشته باشد، که از این میزان 300،000 دلار آن نباید تحت تاثیر هیچگونه بدهی و تعهدی باشد.
 
حداقل 3 سال از 5 سال سابقه کار خود را در سمت مدیریت و مالکیت یک کسب و کار سپری کرده باشد (حداقل 33.3 حق مالکیت داشته باشد) و یا 5 سال در سمت یک مدیر ارشد کسب و کار مشغول به فعالیت باشد و حداقل دو کارمند داشته باشد.
 
در حالیکه مالک و مدیر یک کسب و کار محلی است، قصد اقامت دائم در این استان را داشته باشد.
 
یک مفهوم کسب و کار ارائه کند که پتانسیل اثبات سود اقتصادی قابل توجهی برای این استان دارد.
 
در سیستم امتیاز بندی این استان حداقل 65 امتیاز کسب نماید.
 
مدت زمان لازم برای بررسی درخواست و اخذ اقامت
 
مدت زمان لازم برای بررسی درخواست و اخذ اقامت بین 18 تا 24 ماه متغییر است.
 
وضعیت اقامت
 
همه متقاضیان سرمایه گذاری در کانادا اقامت دائم این کشور را کسب می نمایند.
بعد از 3 سال زندگی در کانادا، افراد می توانند برای اخذ پاسپورت کانادایی که یکی از معتبرترین پاسپورت ها است، اقدام نمایند. 
 

مراحل درخواست

1. ارائه بیان علاقه (EOI)
اولین مرحله برای اخذ اقامت دائم استان نیوبرانزویک از طریق برنامه کارآفرینی ارسال EOI است. قبل از ارسال EOI متقاضی باید اثبات کند که حداقل یکی از شرایط زیر را دارد:
بازدید از این استان به مدت حداقل 5 روز کاری طی 24 ماه قبل از ارائه EOI
شرکت در یک جلسه مربوط به اطلاعات کارآفرینی که توسط نماینده رسمی دولت نیوبرانزویک 24 ماه قبل از ارائه EOI اداره شده است.
متقاضی و یا همسر وی باید یک مدرک تحصیلی داشته باشند که نشان می دهد در یکی از مراکز آموزشی این استان حداقل به مدت دو سال به صورت تمام وقت مشغول به تحصیل بوده اند.
متقاضی و یا همسر وی به مدت 12 ماه متوالی ( 30 ساعت در هفته) در یک شغل مهارتی برای یک شرکت نیوبرانزویکی کار کرده باشد.
اعضای خانواده متقاضی و یا اعضای خانواده همسر وی از جمله والدین، پدر بزرگ، مادر بزرگ، عمه، خاله، عمو، دایی، خواهر زاده و برادرزاده اقامت دائمی کانادا را داشته باشند و یا شهروند این کشور باشند و حداقل 12 ماه در کانادا سکونت داشته باشند.
برای ورود به جمع کاندیداهای احتمالی، متقاضی باید حداقل شرایط لازم را داشته باشد، حداقل 65 امتیاز کسب کرده باشد و یک طرح کلی ارائه بدهد که در آن رشد اقتصادی قابل توجه در استان در نظر گرفته شده باشد.
NBPNP متقاضیان را بر اساس یک سیستم امتیاز دهی به نام سیستم رتبه بندی جامع، رتبه بندی می کند. افرادی که امتیاز بیشتری کسب نموده اند، بیشتر احتمال دارد که برای درخواست برنامه کارآفرینی دعوت نامه دریافت نمایند.
 
2. بازدید اکتشافی
متقاضیان قبل از ارائه درخواست خود باید یک سفر به استان نیوبرانزویک داشته باشند تا بتوانند بهتر با محیط و شرایط کاری این استان آشنا شوند. مدت زمان این سفر حداقل باید 5 روز کاری باشد و شامل روزهای سفر، مصاحبه و تعطیلات رسمی نمی شود.
در طی این سفر متقاضیان باید تحقیقات کاملی انجام دهند. پیشنهاد می شود که متقاضیان در این مدت برای تحقیقات کامل و مفید تر جلساتی با افراد مختلف از جمله تجار و مقامات این استان داشته باشند. بعد از اتمام این سفر، متقاضی باید یک گزارش کامل از سفر همراه با درخواست خود ارائه نماید.
این گزارش باید شامل موارد زیر باشد:
مدت زمان اقامت در نیوبرانزویک، از جمله زمان سپری شده در سایر حوزه های قضایی کانادا، کپی همه بلیط های هواپیما، کارت ها پرواز و رسیدهای هتل در زمان اقامت در کانادا
گزارش کامل از جلسات برگزار شده در نیوبرانزویک با ارائه دهندگان خدمات تجاری و سازمان های اسکان، ازجمله نام، اطلاعات تماس، کارت تجاری برای شرکت کننده ها در جلسه، تاریخ، محل و چگونگی ارتباط جلسه به کسب و کار و اقامت متقاضی در نیوبرانزویک.
گزارش از مکان های تجاری موجود، از جمله نام، اطلاعات تماس، کارت تجاری برای شرکت کننده ها در جلسه، تاریخ، محل و چگونگی ارتباط جلسه به کسب و کار و اقامت متقاضی در نیوبرانزویک.
 
3. دعوت برای درخواست این برنامه مهاجرتی
متقاضیان انتخاب شده یک نامه ITA کتبی برای ارائه درخواست کامل به NBPNP دریافت می کنند. متقاضیانی که دعوت نامه دریافت کرده اند، باید ظرف مدت 90 روز درخواست کامل و مدارک مورد نیاز را ارائه نمایند.
 
4. درخواست برای برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک
همزمان با تکمیل فرم های مورد نیاز و تهیه اسناد در فرمت های مشخص شده، متقاضی باید برنامه تجاری دقیق تری همراه با درخواست خود ارائه دهد.  
بخش های مختلف دولت نیوبرانزویک ممکن است جزئیات برنامه تجاری را با تقاضانامه تکمیل شده بررسی نمایند:
ارزیابی کیفیت کلی برنامه
بررسی اینکه آیا متقاضی هنگام تهیه این طرح تجاری تحقیقات کافی انجام داده است
مشخص کردن درخواست کاربردی طرح تجاری در نیوبرانزویک
در نظر گرفتن فاکتورهای دیگری که بوسیله NBPNP تعیین می شود.
همه متقاضیان باید یک فرآیند تأیید اعتبار خالص حرفه ای را پشت سر بگذارند.
 
5. مصاحبه
مادامی که تقاضانامه در حال بررسی است، ممکن است از متقاضی خواسته شود که در یک مصاحبه شرکت کند. این مرحله برای تمام متقاضیان اجباری نیست، افرادی که مجبور به شرکت در مصاحبه هستند می توانند این کار را به صورت حضوری و یا از طریق ویدئو کنفرانس انجام دهند.
هدف از انجام مصاحبه اعتبار سنجی اطلاعات ارائه شده در تقاضانامه و تایید درک و دانش در مورد طرح تجاری و چگونگی اجرای آن است. ممکن است به دلیل نارضایتی افسر برنامه NBPNP از متقاضی بخاطر عملکردش در مصاحبه، رد شود.
در طی مصاحبه، متقاضی براساس موارد زیر ارزیابی می شود:
تجربه مدیریتی متقاضی
درک وی از کسب و کار در این استان
سازگاری کامل تا از نظر اقتصادی در نیوبرانزویک تاسیس شود
برنامه کسب و کار شامل جزییاتی در مورد مکان ، محصولات ، تحلیل بازار ، سود و ... شود
موضوعات دیگر مرتبط با برنامه مهاجرت
در صورت رد درخواست ، برای متقاضی "نامه امتناع" بدون امکان تجدیدنظر صادر می شود.
اگر با درخواست متقاضی موافقت شود، وی یک نامه دستورالعمل برای ارائه یک توافقنامه عملکرد تجاری امضا شده و تاریخ دار از  طرف NBPNP دریافت خواهد کرد. در این نامه تمام شرایط و ضوابطی که متقاضی باید قبل از استرداد سپرده 100،000 دلاری رعایت کند، ذکر شده است.
 
6. درخواست برای اقامت دائم کانادا
  در صورت انتخاب شدن، متقاضی گواهی نامزدی استان را دریافت می کند. این گواهی از زمان صدور به مدت 6 ماه اعتبار دارد. در این مدت زمان، ،متقاضی کسب و کار باید یک تقاضانامه تکمیل شده برای اخذ اقامت دائم کانادا به اداره شهروندی، مهاجرت و پناهندگی کانادا ارسال نماید.
متقاضیان باید پس از تاریخ ورود به کانادا شرایط زیر را رعایت کنند:
ظرف 30 روز، ورود خود را به شکل صحیح به NBPNP گزارش دهند.
ظرف 60 روز، در جلسات حضوری شرکت کنند تا :
کپی از اسناد برای تایید ورود خود و خانواده اش ارائه دهد
ارائه مدارکی که حاکی از اطلاعات تماس شخصی متقاضی در نیوبرانزویک است (آدرس پستی ، آدرس محل سکونت ، ایمیل و شماره تلفن)
ارائه گزارش کتبی که در آن جزییات مربوط به تاسیس کسب و کار ذکر شده است
ارائه شفاهی به NBPNP در مورد خلاصه برنامه استقرار متقاضی
ظرف 180 روز، در جلسات حضوری شرکت کنند تا :
هرگونه تغییر در مورد اطلاعات تماس را به اداره اعلام نماید
یک گزارش کتبی با جزئیات کامل در مورد اقدامات انجام شده برای شروع کار در نیوبرانزویک بعد از جلسه 60 روز پیش ارسال کند
دانش گسترده ای در مورد کسب و کار داشته باشد ، در مورد اقدامات و تصمیمات گرفته شده در تأسیس و / یا فعالیت مشاغل توضیح دهد و شواهدی از مزایای اقتصادی تجارت در استان ارائه دهد.
ارائه شفاهی به NBPNP در مورد خلاصه برنامه استقرار متقاضی و خانواده وی بعد از 60 روز دوم
بعد از دو سال، این کسب و کار مطابق شرایط و ضوابط مورد توافق ایجاد شود. شکست و عدم تاسیس این کسب و کار در این مدت دو سال باعث از دست دادن سپرده می شود
بعد از گذشت 3 سال متقاضی می تواند برای استرداد سپرده 100،000 دلاری درخواست بدهد.

 

شرکت در بازدیدهای محل

ممکن است NBPNP دو بازدید از محل کسب و کار داشته باشد تا مطمئن شود که متقاضی تمام شرایط و ضوابط موجود در توافقنامه عملکرد کسب و کار را اجرا کرده است.
 
نمایندگان استان ممکن است از متقاضی درخواست کنند که اطلاعات و مدارک بیشتری ارائه کند. بعضی از این مدارک عبارتند از:
 
-        مدرک الحاق و ثبت کسب و کار
 
-        پروانه و جواز کسب و کار
 
-        صورت حساب های بانکی
 
-        صورت حساب هایی مبنی بر اثبات سرمایه گذاری های درست
 
-        صورت حساب های مالی تهیه شده توسط یک حسابدار معتبر
 
-        ارزیابی مالیات بر درآمد کسب و کار
 
-        اسناد حقوق و دستمزد
 
زمان بازدید از محل کسب و کار
 
-        زمان شروع کسب و کار
 
-        12 ماه بعد از زمان شروع کسب و کار
 
زمانی که سازمان درخواست کتبی متقاضی را برای استرداد سپرده 100،000 دلاری بدون بهره دریافت می کند.

ایجاد کسب و کار یا ایجاد مدیریت فعال

در زمان راه اندازی کسب و کار، متقاضی باید تضمین کند که این کسب و کار:
 
همه مجوز ها و پروانه های لازم  را از طرف مقامات شهری، استانی و یا فدرال دارد.
 
صرف نظر از درآمد و یا مالیات های دیگری که ممکن است در حوزه های قضایی دیگر در نتیجه درآمد کسب شده یا سایر فعالیتهای تجاری قابل پرداخت باشد، مالیات بر درآمد باید از درآمد مشمول مالیات به دست آمده در استان پرداخت شود.
 
با تمام قوانین موجود در استان و قانون معیارهای استخدام، قانون حقوق بشر و قانون بهداشت و امنیت شغلی مطابقت دارد.
 
از کلیه قوانین کانادا مربوط به تاسیس، خرید و یا نگهداری یک کسب و کار پیروی می کند.
 
از تاریخ استرداد و ترخیص سپرده 100،000 دلار کانادایی به متقاضی، به مدت دو سال در گردش باشد.
 
متقاضی باید مدیریت کسب و کار را به عهده بگیرد:
 
با فرض وجود ریسک ها و تعیین مسیر کسب و کار
 
ارائه مدیریت فعال و مداوم در این کسب و کار در داخل استان
 
حضور به صورت روزانه در محیط کار
 

خرید کسب و کار موجود در استان

اگر کارآفرین قصد خرید کسب و کاری را دارد که قبلا در نیوبرانزویک وجود داشته است، وی باید اثبات کند که این کسب و کار:
سه سال قبل از تاریخ خرید توسط متقاضی در دست مالک فعلی بوده است و مالک آن اقامت دائم کانادا را دارد یا شهروند این کشور است.
در یک ارزش متعارف بازار اثبات شده خریداری شده است.
همانطور که در صورت های مالی حسابرسی مشخص شده است، در دو سال اخیر دارای سود خالص اثبات شده باشد.
کارمندانی که در حال حاضر مشغول به کار در آن کسب و کار هستند بتوانند با شرایط و ضوابط مشابه به کار خود ادامه دهند.
در سه سال قبل از تاریخ خرید ورشکسته نشده و یا در امانت دادگاه نبوده است.
 

 

سود اقتصادی قابل توجه برای نیوبرانزویک

MPNP ممکن است اولویت ارزیابی طرح کسب و کار را به پرونده متقاضیانی اختصاص دهد که بیشترین پتانسیل را برای ایجاد منافع قابل توجه در این استان از طریق گزینه های زیر دارند:
افزایش پردازش یا ایجاد ارزش افزوده برای صادرات نیوبرانزویک
توسعه و تحقیق پیشرفته

توسعه محصولات / خدمات جدید

ایجاد رویکردهای نوآورانه برای کسب و کارهای سنتی
توسعه و ایجاد فناوری های جدید
انتقال فناوری و دانش تخصصی به این استان
ارائه تولیدات و خدمات مطابق نیازهای بازارهای محلی و منطقه ای
از طرف دیگر، بصورتی باشد که توسط سازمان تعیین می شود.
متقاضی باید در این استان حداقل 250،000 دلار کانادا سرمایه گذاری کند و 33.33 درصد مالکیت شرکت را داشته باشد. متقاضی باید سمت مدیر ارشد کسب و کار را در فعالیت های روزانه بر عهده بگیرد. 

شرایط لازم برای کسب و کار

کسب و کار در صورتی مورد پذیرش است که:
منافع اقتصادی قابل توجهی برای استان نیوبرانزویک در بر داشته باشد.
به عنوان واحد تجاری انفرادی، مشارکت یا شرکت سهامی تاسیس شده باشد؛ ( در صورت مشارکت، سایر شرکاء باید اقامت دائم کانادا داشته باشند یا شهروند کانادا باشند).
ادامه فعالیت کسب و کار موجود باشد، یا کسب و کار جدیدی را ایجاد نماید.
یک شرکت خصوصی و انتفاعی باشد که هدف اصلی آن کسب سود از طریق فروش کالاها  / خدمات است.
همانطور که در بخش 400 ( 2) مقررات مالیات بر درآمد کانادا 1985 بیان شده است، بعنوان ”سازمان دائمی“ در نظر گرفته شود.
 

امتیازات و فاکتورهای انتخابی

اگر متقاضی تمام شرایط مورد نیاز را داشته باشد و طرح کسب و کار وی تایید شود، سپس وی مورد ارزیابی قرار می گیرد و براساس فاکتورهای انتخابی زیر از 100 امتیاز، امتیازی کسب خواهد کرد. برای اینکه متقاضی واجد شرایط باشد باید حداقل 65 امتیاز کسب نماید.
1. سن
سن امتیاز
22-24 5
35-50 10
51-55 5
 
2. زبان
حداقل سطح زبانی متقاضی در زیان فرانسه یا انگلیسی باید در چهار مهارت زبانی معادل 5 CLB باشد.
زبان رسمی اول امتیاز
 
 
Speaking Listening Reading Writing
CLB level 7 or higher
5 5 5 5
CLB level 6
4 4 4 4
CLB level 5
3 3 3 3
زبان رسمی دوم
امتیاز
CLB level 5 or higher
5
حداکثر امتیاز
25
 
3. تحصیلات
متقاضی می تواند از فاکتور تحصیلات حداکثر 25 امتیاز کسب نماید. حداقل مدرک تحصیلی که متقاضی باید داشته باشد مدرک کاردانی است.  
مدرک تحصیلی امتیاز
کارشناسی ارشد یا دکتری 25
لیسانس 20
کاردانی 15
 
مدارک تحصیلی خارجی باید توسط سازمان ارزیابی مدرک تحصیلی تایید شوند. 
4. ارزش دارایی خالص متقاضی
ارزش دارایی خالص متقاضی باید حداقل 600،000 دلار کانادا باشد، که از این میزان 300،000 دلار آن از طریق وام و سایر تعهدات پول شدنی و تعهد نشده باشد. 
این فاکتور امتیازی برای متقاضی ندارد، فقط وی باید به دو سوال زیر پاسخ ”بلی“ بدهد. 
- آیا ارزش دارایی خالص متقاضی 600،000 دلار یا بیشتر است؟
- آیا از دارایی خالص متقاضی حداقل 300،000 دلار آن به راحتی قابل انتقال  و تاثیر ناپذیر از وام و سایر تعهدات مالی است؟ 
5. سابقه مالکیت کسب و کار / مدیریت ارشد
متقاضیان بر اساس سابقه کاری در سمت مالکیت کسب و کار / مدیریت ارشد ارزیابی می شوند. حداکثر امتیازی که متقاضی می تواند از این فاکتور کسب نماید 20 امتیاز می باشد. 
سابقه مالکیت
تعداد سال امتیاز
10 سال در 10 سال اخیر 20
6-9 سال در 10 سال اخیر 18
3 سال در 5 سال اخیر 15
 
 حداکثر امتیاز برای سابقه مالکیت کسب و کار 20 امتیاز است.
سابقه مدیریت ارشد
تعداد سال امتیاز
10 سال در 10 سال اخیر 12
6-9 سال در 10 سال اخیر 10
3 سال در 5 سال اخیر 5
 
حداکثر امتیاز برای سابقه کاری در سمت مدیریت ارشد 12 امتیاز است.
6. طرح کلی کسب و کار
در برنامه کارآفرینی، همه متقاضیان باید همراه تقاضانامه خود طرح کلی کسب و کار خود را هم ارائه دهند.  این طرح کلی یک مدرک کتبی است که توضیح می دهد کسب و کار مورد نظر چگونه انجام می شود.
حداکثر امتیاز در نظر گرفته شده برای این فاکتور 15 امتیاز است. متقاضی باید طرح کلی کسب و کار خود را در 1000 تا 1500 کلمه بیان کند و آن را همراه EOI ارائه نماید. در این طرح متقاضی بیان می کند که این برنامه کسب و کار منافع اقتصادی زیاد و جدیدی برای این استان در بر خواهد داشت.
اجزای طرح کلی کسب و کار امتیاز
متقاضی باید 10 سال سابقه کاری خود را در سمت مالک یا مدیر ارشد کسب و کار به همان صنعت و بخش در نیوبرانزویک انتقال دهد.
3
متقاضی باید در بخش اصلی صنعت، کسب و کار خود را تاسیس یا خریداری نماید.
3
کسب و کار در خارج از فردریک ، سنت جان و مونکتون قرار دارد.
3
هزینه های مورد نظر بیش تر از 500،000 دلار کانادا هستند یا
4
هزینه های مورد نظر بین 351،000 تا 499،000 دلار کانادا است یا
3
هزینه های مورد نظر بین 250،000 تا 350،000 دلار کانادا است یا
2
متقاضی برای کسب و کار بازار هدفی مشخص کرده است
متقاضی از قوانین، مقررات و آیین نامه ها اطلاعاتی دارد.
متقاضی منابع کسب و کار مربوط را شناسایی کرده است.
کسب و کار باعث افزایش تحقیق، توسعه و تجاری سازی فن آوری می شود.
کسب و کار باعث ایجاد فعالیت های کاری زیادی در نیوبرانزویک می شود.
کسب و کار استان نیوبرانزویک را به بازار جهانی و زنجیره های ارزشی پیوند خواهد داد.
2*
 
* متقاضی برای کسب امتیاز کامل این گزینه حداقل باید دو شرط را داشته باشد
7. امتیاز انطباق پذیری برای همسر قانونی یا عرفی 
این فاکتور برای متقاضی 5 امتیاز دارد و وی در صورتی می تواند آن را کسب نماید که همسر قانونی یا عرفی اش در این استان مشغول به تحصیل یا کار باشد و حداقل مهارت و دانش زبانی لازم را داشته باشد.
 
انطباق پذیری همسر قانونی یا عرفی امتیاز
سابقه تحصیلات قبلی در استان نیوبرانزویک( سابقه حداقل یک سال تحصیل در یکی از موسسات مورد تایید استان) 5
حداقل 6 ماه سابقه کاری داشته باشد
حداقل سطح زبانی وی در زیان فرانسه یا انگلیسی باید در چهار مهارت زبانی معادل 5 CLB باشد 5
 

 

افرادی که واجد شرایط نیستند

افرادی که واجد شرایط دریافت برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک نیستند عبارتند از:
درخواستی برای یک برنامه مهاجرتی دیگر ارائه داده اند که در دست اقدام است؛
در زمان دریافت درخواست در اداره NBPNP، در کشور محل اقامت خود بطور قانونی اقامت ندارند؛
یک ادعای دلسوزانه و بشر دوستانه حل نشده در کانادا داشته باشد؛
مدعیان شکست خورده دلسوز و بشر دوستانه که در کانادا سکونت دارند؛
 ادعای پناهندگی حل نشده ای در کانادا داشته باشند؛
 
مدعیان شکست خورده پناهندگی ساکن در کانادا،
دستور اخراج آنها از کانادا صادر شده است؛
ممنوع ورود به کانادا هستند؛
در حال تحصیل در یک دوره تحصیلات عالی بصورت تمام وقت هستند؛
پرستاران خانگی
کارگران فصلی
 
کارآفرینی در نیوبرانزویک کانادا

icon درخواست مشاوره