headphone 021-91009484
asd

کارآفرینی در ساسکاچوان کانادا

کارآفرینی استان ساسکاچوان کانادا

icon درخواست مشاوره

کارآفرینی در ساسکاچوان کانادا

برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان یکی از راه های مهاجرت به کانادا برای افرادی است که قصد دارند در این استان کسب و کاری را ایجاد، خریداری و یا با یکی از کسب و کارهای موجود در ساسکاچوان مشارکت و همکاری نمایند. اگر متقاضی علاقمند به کسب و کار در ساسکاچوان است، برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان مناسب ترین گزینه برای وی می باشد. 
از طریق این برنامه متقاضی می تواند برای ایجاد یا خریداری یک کسب و کار در ساسکاچوان مجوز موقت کار دریافت نماید و در همین استان سکنی گزیند. شش ماه بعد از اینکه این کسب و کار با موفقیت انجام شد، متقاضی می تواند برای کاندید استانی و سپس برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید. 
برنامه کارآفرینی ساسکاچوان یک فرآیند سه مرحله ای است: 
- ارائه بیان علاقه (EOI) به برنامه استانی ساسکاچوان (SINP) و ورود به فهرست کاندیداها
- دریافت دعوتنامه برای ارائه درخواست 
- کاندید استان شدن
در طی قرعه کشی دوره ای، که بعنوان انتخاب EOI شناخته شده است، مقامات مهاجرت ساسکاچوان بر اساس امتیاز کسب شده متقاضیان را انتخاب و دعوت می کنند. از فهرست کاندیداها، کاندیداهایی انتخاب و دعوت می شوند که بالاترین امتیاز را داشته باشند. 
 

توافقنامه و دریافت مجوز کار موقت

 
توافقنامه عملکرد کسب و کار
متقاضیان موفق یک توافقنامه عملکرد کسب و کار دریافت می کنند که باید آنرا بررسی و امضاء کنند. این توافقنامه یک توافق قانونی با دولت ساسکاچوان است که بخش کسب و کار، سرمایه گذاری و دیگر اطلاعات مربوط از قبل در آن تعیین شده است. این توافقنامه براساس اطلاعات مندرج در طرح ایجاد کسب و کار می باشد. توافقنامه باید ظرف مدت 30 روز از زمان دریافت، امضاء و ارسال گردد. 
 
 
دریافت مجوز کار موقت
هنگامی که متقاضی نامه تایید کارآفرینی را دریافت نمود، می تواند برای مجوز کار موقت اقدام نماید. با اخذ مجوز کار موقت متقاضی می تواند وارد استان ساسکاچوان شود و کسب و کار پیشنهاد شده را ایجاد و یا خریداری نماید. متقاضی باید ظرف مدت 18 ماه بعد از دریافت نامه تایید کارآفرینی در یک جلسه ورودی در ساسکاچوان شرکت کند، در غیر اینصورت درخواست وی مسدود خواهد شد. 
 

طرح ایجاد کسب و کار ساسکاچوان

طرح ایجاد کسب و کار، اطلاعات موجود در EOI را تقویت می کند. طرح کسب و کار باید شامل موارد زیر باشد: 
- در صورت امکان جزییاتی در مورد چگونگی ایجاد کسب و کار مطابق با امتیازات تعیین شده در سیستم امتیاز بندی ( بخش و مقدار سرمایه گذاری)
 
- اثبات مالکیت حداقل یک سوم (33.33%) از سهام کسب و کار در ساسکاچوان، مگر اینکه مبلغ کل سرمایه گذاری 1 میلیون دلار یا بیشتر باشد.
 
- تعهد به مشارکت فعال در مدیریت عملکرد روزانه و اداره کردن کسب و کار  
 
- در صورت راه اندازی یک کسب و کار جدید در رجینا یا ساسکاتون، متقاضی باید بتواند حداقل 2 فرصت شغلی برای شهروندان کانادایی یا ساکنان دائم ساسکاچوان (غیر از خویشاوندان خود) ایجاد نماید.
 
کاندیداها از زمان دریافت دعوت نامه فقط 180 روز برای ارسال گزارش تایید شخص ثالث مهلت دارند.  
فرآیند ارزیابی شامل یک مصاحبه حضوری یا مصاحبه آنلاین از طریق ویدئو کنفرانس می باشد. 
 

دریافت دعوتنامه و ارائه درخواست

- بعد از مرحله انتخاب EOI، برای کاندیداهایی که بیشترین امتیاز را کسب کرده اند از طرف برنامه استانی ساسکاچوان دعوت نامه هایی ارسال می شود.
 
- سپس کاندیداها می توانند یک درخواست کامل برای این برنامه ارائه دهند. از آنجایی که فرآیند ارسال درخواست چندین مرحله با محدودیت زمانی دقیق دارد، متقاضی باید آماده باشد و در آن زمان روی تکمیل درخواست خود تمرکز کامل داشته باشد.  
 
- کاندیداها از زمان دریافت دعوت نامه 20 روز وقت دارند تا برای پرداخت هزینه پردازش غیرقابل استرداد به مبلغ 2500 دلار و شناسایی یک سرویس بررسی مالی شخص ثالث شناخته شده برای درخواست آنلاین خود اقدام نماید. 
 
- درخواست الکترونیکی تکمیل شده شامل مدارک مورد نیاز و طرح ایجاد کسب و کار باید تا 90 روز بعد از دریافت دعوت نامه ارسال شود. 
 

جدول امتیازبندی

  سرمایه انسانی

فاکنور

توضیحات

امتیاز

 

 

سن

20 سال یا کمتر

0

21-29 سال

10

30- 39 سال

15

40 تا 54 سال

10

بالاتر از 55 سال

0

بازدید از ساسکاچوان

حداقل به مدت 5 روز کاری همراه با مدارک تماس با مخاطبین مرتبط در کسب و کار، یک بازدید از ساسکاچوان انجام داده باشد.

15

 

مهارت در زبان رسمی (انگلیسی یا فرانسوی)

بدون آزمون زبان

0

CLB4

5

CLB5

10

CLB6 به بالا

15

 

 

میزان تحصیلات/ مدرک تحصیلی

یک مدرک فنی یا حرفه ای معادل یک دوره  کاردانی یا یک دوره  یکساله کارآموزی بصورت تمام وقت

10

مدرک کارشناسی/ کارشناسی ارشد/ دکترا در یکی از رشته های تجارت، کشاورزی یا حوزه های علوم/ فناوری

15

 

سرمایه خالص و دارایی های شخصی

500,000-549,999 دلار

0

550,000-749,999 دلار

5

750,000-999,999 دلار

10

1,000,000 دلار به بالا

15

 

 

کل امتیاز برای بخش 1 : 75

 

سابقه کسب و کار

فاکتور

توضیحات

امتیاز

 

 

تجربه کارآفرینی یا کشاورزی

4 تا 7 سال

10

8 سال یا بیشتر

15

4 تا 7 سال سابقه ی کارآفرینی و 50%  مالکیت در کسب و کار

15

سابقه ی کارآفرینی 8 سال به بالا و 50%  مالکیت در کسب و کار

20

 

درآمد کسب و کار

50,000-99,999 دلار

5

100,000-249,999 دلار

10

250,000-499,999 دلار

15

بالاتر از 500,000 دلار

20

 

نوآوری

تجارت صادرات

10

ثبت اختراع

10

Gazelle business

10

 

 

کل امتیاز برای بخش 2 : 50

 

طرح ایجاد کسب و کار

فاکتور

توضیحات

امتیاز

مبلغ سرمایه گذاری

 

$200,000–$349,999

0

$350,000–$499,999

5

$500,000–$749,999

10

$750,000–$999,999

15

$1,000,000 به بالا

20

سرمایه گذاری در بخش های مهم اقتصادی

علوم و فناوری

15

ساخت

15

صادرات

15

توسعه در تجارت روستایی

15

جانشینی در تجارت روستایی

15

 

 

کل امتیاز برای بخش 3 : 35

مجموع امتیازات: 160

 

حداقل شرایط مورد نیاز EOI

- حداقل 500،000 دلار کانادا سرمایه خالص و دارایی شخصی داشته باشند.
 
- اثبات کنند که در ده سال گذشته، حداقل سه سال سابقه مدیریت در کسب و کار مرتبط یا تجربه کارآفرینی داشته اند.
 
- قصد داشته باشند که حداقل 300،000 دلار در رجینا و ساسکاتون یا حداقل 200،000 دلار در دیگر مناطق ساسکاچوان سرمایه گذاری کنند. 
 
 

عملکرد سیستم EOI

عملکرد سیستم EOI ساسکاچوان مشابه عملکرد سیستم برای کاندیداهای نیروهای کار متخصص بین المللی است. اگر متقاضی علاقمند به درخواست برای این برنامه است باید در سیستم آنلاین OASIS برنامه استانی ساسکاچوان پروفایلی ایجاد کند و EOI خود را ارسال نماید. 
کاندیداهایی که حداقل معیارهای انتخاب را داشته باشند ممکن است وارد فهرست کاندیداها شوند. کاندیداها در این فهرست امتیاز کسب می کنند و بر اساس آن رتبه بندی می شوند. متقاضی باید توجه داشته باشد که EOI درخواست برای برنامه کارآفرینی ساسکاچوان نیست، بلکه نشان دهنده علاقه متقاضی به برنامه مهاجرتی استانی ساسکاچوان است. 
برخلاف معیارهای انتخاب برای کاندیداهای نیروهای کار متخصص بین المللی (ISW)، برای ورود کاندیداهای کارآفرینی به فهرست EOI نیازی به کسب حداقل امتیاز وجود ندارد. برنامه استانی ساسکاچوان بیان می کند کاندیداهایی که بالاترین امتیاز را دارند انتخاب خواهند شد، و تعداد انتخاب شدگان به شرایط مورد نیاز برنامه از جمله ظرفیت های ورودی بستگی دارد. یکی دیگر از تفاوت های اساسی که EOI با  نیروهای کار متخصص بین المللی دارد این است که نیازی نیست متقاضی بعد از ایجاد پروفایل آن را بروز رسانی کند
 

اقدام برای اقامت دائم

6 ماه بعد از فعالیت کسب و کار مورد نظر و رعایت تمام شرایط مورد نیاز، متقاضی می تواند برای کاندید استانی اقدام نماید. بعد از اینکه متقاضی بعنوان کاندید تعیین شد، می تواند از طریق دولت فدرال برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نماید. 
سپس اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا، سلامت و امنیت متقاضی را مورد بررسی قرار می دهد.  ممکن است در طی فرآیند درخواست در مورد اطلاعات دیگری که فکر می کنند مورد نیاز است از متقاضی سوال هایی پرسیده شود. بعد از اتمام بررسی ها و در صورت تایید، اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا برای متقاضی و همراهانش ویزا صادر می کند. 
متقاضیان باید توجه داشته باشند که تصمیم گیری برای اعطا یا رد اقامت دائم بر عهده اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا است و برنامه استانی ساسکاچوان هیچ مسئولیتی در قبال این تصمیم گیری ندارد. 
 
کارآفرینی استان ساسکاچوان کانادا

icon درخواست مشاوره