headphone 021-91009484
asd

ویزای نوآوری انگلستان

ویزای نوآوری انگلستان UK Innovator Visa

icon درخواست مشاوره

ویزای نوآوری انگلستان

یکی دیگر از ویزاهای انگلستان ویزا نوآوری است که برای بازرگانان با تجربه ای در نظر گرفته شده است که قصد دارند یک کسب و کار نوآورانه در این کشور راه اندازی کنند. این ویزا جایگزین ویزا Tier 1 Entrepreneur است. دولت انگستان معتقد است که این ویزا به رشد و پیشرفت اقتصادی این کشور کمک خواهد کرد. 
متقاضیان ویزای نوآوری باید یک ایده کسب و کار بدیع، بادوام و قابل قیاس داشته باشد، که توسط یک نهاد تایید شده پشتیبانی می شود. سرمایه گذاری مورد نیاز برای اخذ این ویزا حداقل 50،000 پوند است. 
 
متقاضیانی می توانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند که:
- قصد دارند کسب و کاری را در انگلستان راه اندازی یا اداره کنند
- خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس زندگی می کنند
- شرایط مورد نیاز را برای اخذ این ویزا داشته باشند
- کسب و کار یا ایده کسب و کار وی توسط یک نهاد تایید شده تایید و پشتیبانی شود.
اگر متقاضی می خواهد یک کسب و کار جدید راه اندازی کند، باید حداقل 50،000 پوند بودجه برای سرمایه گذاری اختصاص دهد. در صورتی که کسب و کار متقاضی قبلا راه اندازی شده باشد و برای ویزای قبلی وی تایید شده باشد، دیگر نیازی به سرمایه گذاری مجدد نیست. 
متقاضی می تواند با متقاضیان دیگر این ویزا یک تیم تشکیل دهد. اعضای تیم باید در نظر داشته باشند که نمی توان بودجه سرمایه گذاری را تقسیم کرد و هر یک از اعضا باید 50،000 پوند سرمایه گذاری کنند.
 
برای کسب این ویزا متقاضی باید نشان دهد که ایده کسب و کار وی:
- یک ایده جدید است، متقاضی نمی تواند در کسب و کاری که در حال حاضر وجود دارد مشغول شود یا سرمایه گذاری کند
- با دوام است و قابلیت رشد و توسعه دارد.
برای اخذ این ویزا متقاضی باید 3 ماه قبل از تاریخ سفرش به این کشور اقدام نماید. حداقل 3 هفته طول می کشد تا درخواست وی بررسی شود و در مورد پذیرش یا رد درخواست ویزای وی تصمیم گیری شود.
 

نحوه تمدید ویزای نوآوری

اگر متقاضی در انگلستان باشد
متقاضی باید بصورت آنلاین اقدام نماید.
زمانی که متقاضی برای تمدید ویزای خود درخواست می دهد، از وی خواسته می شود که در یک قرار ملاقات با UKVCAS شرکت کند و مدارک بیومتریک خود را ارائه دهد. 
همچین متقاضی باید مدارک پشتیبانی مورد نیاز را ارسال کند. وی می تواند مدارک را به دو روش زیر ارسال کند:
- بارگذاری از طریق خدمات آنلاین
- در قرار ملاقات با UKVCAS آنها را اسکن کند.
تا زمانی که در مورد درخواست متقاضی تصمیم گیری نشده است، وی نمی تواند خارج از انگلستان، ایرلند، جزایر دریای مانش و جزیره من سفر کند. اگر متقاضی سفر کند درخواست وی رد می شود.
معمولا تصمیم گیری در مورد درخواست تمدید ویزا 8 هفته طول می کشد. 
 
اگر متقاضی خارج از انگلستان باشد
برای تمدید ویزا در خارج از کشور انگلستان، متقاضی باید برای اخذ یک ویزای نوآوری جدید اقدام کند.
 

اقدام برای اخذ ویزای نوآوری

اقدام برای اخذ ویزای نوآوری
برای اخذ ویزای نوآوری متقاضی باید بصورت آنلاین اقدام کند. در زمان درخواست متقاضی باید اثر انگشت و عکسی داشته باشد که در یکی از مراکز درخواست برای ویزای انگلستان در کشوری که می خواهد از آنجا اقدام کند، گرفته شده است. متقاضی باید این کار را انجام دهد تا یک مجوز اقامت بیومتریک اخذ نماید که برای درخواست ویزای نوآوری لازم است.
 
مدت زمان اقامت در انگلستان 
با اخذ ویزای نوآوری، متقاضی می تواند به مدت 3 سال در انگلستان زندگی کند. در زمان انقضای این ویزا، متقاضی می تواند برای تمدید این ویزا درخواست دهد و 3 سال دیگر آن را تمدید کند. برای تعداد دفعات تمدید محدودیتی وجود ندارد. 
اگر متقاضی 5 سال در انگلستان سکونت کرده باشد، ممکن است بتواند برای ماندن در انگلستان بدون محدودیت زمانی (settlement) اقدام نماید. 
اگر تایید متقاضی لغو شود، ممکن است از مدت زمان اقامت وی در انگلستان کم شود. اگر متقاضی نمی خواهد این اتفاق رخ دهد باید تایید جدید بگیرد و قبل از انقضای ویزای فعلی خود با تأیید جدید دوباره اقدام کند. 
 
مزایای ویزای نوآوری
- یک یا چند کسب و کار در انگلستان راه اندازی کند
- متقاضی با اخذ این ویزا می تواند اعضای خانواده خود را به انگلستان بیاورد
- می تواند در کسب و کاری که راه اندازی کرده است مشغول به کار شود.
متقاضی باید در نظر داشته باشد که غیر از کسب و کار خود نمی تواند در مشاغل دیگر مشغول به فعالیت شود.
 

مدارک مورد نیاز

- پاسپورت معتبر
- صورت حساب های بانکی که نشان می دهد متقاضی 90 روز قبل از ارائه درخواست حداقل 945 پوند در حساب بانکی خود دارد
- در صورتی که متقاضی قصد دارد کسب و کار جدیدی در انگلستان راه اندازی کند، باید مدارکی از وجوه سرمایه گذاری خود ارائه دهد 
- متقاضیان بعضی کشورها باید برای بیماری سل آزمایش دهند و جواب آزمایش را ارسال کنند
- مدرک مربوط به داشتن مهارت کافی در زبان انگلیسی
همه مدارک متقاضی باید به زبان انگلیسی یا ولزی ترجمه شده باشد.
ممکن است براساس شرایط متقاضی از وی خواسته شود که مدارک دیگری هم ارسال کند.
 

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای نوآوری

- متقاضی باید حداقل 18 سال داشته باشد
- برای راه اندازی یک کسب و کار جدید حداقل 50،000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کند
- ایده کسب و کار یا کسب و کار وی باید توسط یک نهاد تأیید شده ارزیابی شود
- متقاضی باید دانش لازم را در زبان انگلیسی داشته باشد
- متقاضی باید مدارکی ارائه دهد که وی به اندازه کافی پس انداز شخصی دارد و می تواند در مدت زمان حضور در انگلستان خود را از نظر مادی ساپورت کند
- متقاضی 90 روز قبل از ارائه درخواست، باید حداقل 945 پوند در حساب بانکی خود داشته باشد. متقاضی نمی تواند از موارد زیر یعنوان ساپورت مالی استفاده کند:
پول از بودجه های سرمایه گذاری
درآمدی که از انجام کار غیرقانونی در انگلستان بدست آورده است
 
مهارت در زبان انگلیسی
ممکن است در زمان درخواست از متقاضی خواسته شود که دانش زبانی خود را بوسیله ارائه مدرک زبان خود اثبات نماید. متقاضی می تواند بوسیله ارائه یکی از مدارک زیر دانش زبانی خود را اثبات نماید:
- قبولی در یکی از آزمون های زبان انگلیسی تایید شده با حداقل سطح CEFR B2 در هر یک از چهار مهارت خواندن، نوشتن، شنیداری و گفتاری
- داشتن مدرک دانشگاهی که به زبان انگلیسی تدریس شده است و مورد تایید UK NARIC می باشد و معادل مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا در انگلستان است.
 

هزینه های این برنامه

 

متقاضی برای چه کسی درخواست می کند

اقدام (خارج از انگلستان)

تغییر یا تمدید ( داخل انگلستان)

متقاضی اصلی

1،021 پوند

1،277 پوند

اگر متقاضی شهروند ترکیه یا مقدونیه باشد

966 پوند

1،222 پوند

همراهان متقاضی

1،021 پوند به ازای هر فرد

1،277 پوند به ازای هر فرد

 

 

اگر متقاضی در داخل کشور انگلستان برای تمدید یا تغییر ویزا اقدام کرده باشد، باید 19.20 پوند برای هزینه های بیومتریک پرداخت کند.

ویزای نوآوری انگلستان UK Innovator Visa

icon درخواست مشاوره