headphone 021-91009484
asd

ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا

icon درخواست مشاوره

ویزای استارت آپ کانادا

یکی از روش های مهاجرت به کانادا استفاده از ویزای استارت آپ است. این برنامه برای جذب کارآفرینان پویا در سراسر جهان طراحی شده‌ است. بر اساس این برنامه مهاجرتی، کارآفرینان می توانند وارد کشور کانادا شوند و در آنجا پشتیبانی های لازم را دریافت نمایند تا بتوانند مشاغلی را ایجاد کنند که در سطح جهانی قابل رقابت هستند. کارآفرینان همچنین می توانند برای کانادایی ها اشتغال زایی نمایند. 
برنامه ویزای استارت آپ کانادا بدنبال مهاجران کارآفرین با مهارت و پتانسیل بالا برای اشتغال زایی در کانادا می باشد که: 
- این افراد نوآور هستند.
- می توانند برای کانادایی ها اشتغال زایی نمایند.
- همچنین این کارآفرینان می توانند در مقیاس جهانی به رقابت بپردازند.
 

هزینه های مربوط به ویزا

هزینه ها

دلار کانادا

هزینه درخواست ویزا برای متقاضی اصلی

هزینه بررسی مدارک:1050 دلار کانادا

هزینه مربوط به اقامت دائم کانادا: 490 دلار کانادا

1540

هزینه درخواست ویزا بدون هزینه مربوط به اقامت دائم کانادا

1050

هزینه درخواست ویزا برای همسر یا نامزد

هزینه بررسی مدارک: 550 دلار کانادا

هزینه مربوط به اقامت دائم کانادا: 490 دلار کانادا

 

هزینه درخواست ویزا برای همسر یا نامزد بدون بدون هزینه مربوط به اقامت دائم کانادا

550

هزینه درخواست ویزا به ازای هر فرزند

150

 

 

هزینه های مربوط به بیومتریک ( در صورت نیاز)

هزینه ها

دلار کانادا

هر فرد

85

خانواده (2نفر یا بیشتر)

170

 

 

 

دانش زبانی متقاضی

برای درخواست ویزای استارت آپ متقاضی باید در چهار مهارت خواندن، شنیداری، گفتاری و نوشتاری حداقل نمره 5 در  CLB کسب نماید. برای نشان دادن دانش زبانی متقاضی باید در یکی از آزمون های زبان موسسات زبانی معتبر شرکت نماید و نمره کسب کرده در آزمون را در فرم درخواست خود درج نماید تا مراحل رسیدگی به درخواست وی انجام شود. این نمره زبان 2 سال اعتبار دارد.

 

آزمون ها زبان مورد پذیرش

 آزمون های زبان انگلیسی

CELPIP: Canadian English Language Proficiency Index Program

CLB Level

Test results for each ability

Speaking

Listening

Reading

Writing

10 and above

10+

10+

10+

10+

9

9

9

9

9

8

8

8

8

8

7

7

7

7

7

6

6

6

6

6

5

5

5

5

5

4

4

4

4

4

 

 

IELTS: International English Language Testing System

CLB Level

Test results for each ability

Listening

Reading

Writing

Speaking

9 and above

8.0-9.0

7.0-9.0

7.0-9.0

7.0-9.0

8

7.5

6.5

6.5

6.5

7

6.0

6.0

6.0

6.0

6

5.5

5.0

5.5

5.5

5

5.0

4.0

5.0

5.0

4

4.5

3.5

4.0

4.0

 

آزمون های زبان فرانسه

TEF Canada: Test d’évaluation de français

NCLC Level

Test results for each ability

Speaking
(
expression orale)

Listening
(
compréhension de l’oral)

Reading
(
compréhension de l’écrit)

Writing
(
expression écrite)

9 and above

372+

298+

248+

372+

8

349-371

280-297

233-247

349-371

7

309

248

206

309

6

271

217

181

271

5

225

180

150

225

4

181

145

121

181

 

 

TCF Canada: Test de connaissance du français

NCLC Level

Test results for each ability

Speaking
(
expression orale)

Listening
(
compréhension de l’oral)

Reading
(
compréhension de l’écrit)

Writing
(
expression écrite)

10 and above

16-20

549 – 699

549 – 699

16 – 20

9

14-15

523-548

524-548

14-15

8

12-13

503-522

499-523

12-13

7

10-11

458-502

453-498

10-11

6

7-9

398-457

406-452

7-9

5

6

369-397

375-405

6

4

4-5

331-368

342-374

4-5

 

فهرست سازمان های تعیین شده برای حمایت از متقاضی

برای تقاضای ویزای استارت آپ، فعالیت اقتصادی و یا ایده تجاری متقاضی باید حمایت یکی از سازمانهای تعیین شده که در زیر آمده است را بدست آورد. 
- صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر   (venture capital fund )
- گروه سرمایه گذار حامی (angel investor group )
- برنامه انکوباتور کسب و کار (business incubator program )
سازمانهای تعیین شده انتخاب می کنند کدام پیشنهاد تجاری را ارزیابی نمایند. اگر یک سازمان تصمیم بگیرد که پیشنهاد تجاری متقاضی را بررسی کند، قابلیت سود دهی و رشد تجارت در کانادا را ارزیابی می کند.
هر سازمانی شرایط و فرآیند ارزیابی مختص به خود دارد. اگر سازمانی از ایده تجاری متقاضی حمایت کند، برای وی یک نامه پشتیبانی ارسال می شود.
 
صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر   (venture capital fund )
این سازمان ها در کسب و کارهای جدید، پرمخاطره و ریسک پذیر سرمایه گذاری می کنند. این موسسات تمایل دارند سرمایه خود را در فعالیت هایی که ریسک آن متوسط به بالا است سرمایه گذاری کنند.
 
گروه سرمایه گذار حامی (angel investor group )
گروه سرمایه گذار حامی موسسه ای است که سرمایه یک یا چند شرکت نوپا را فراهم میکند. بر خلاف یک شریک تجاری، گروه سرمایه گذار حامی به ندرت در مدیریت دخالت می کند. این گروه از طریق ارتباطات و تخصص هایشان ارزش افزوده را بالا می برند. 
 
برنامه انکوباتور کسب و کار (business incubator program )
مراکز رشد یا انکوباتور های کسب و کار، معمولا طرح هایی را انتخاب می کنند که برای شروع و اجرا نیازی به سرمایه گذاری زیاد ندارند. برای دریافت حمایت این سازمان ها نیازی به سرمایه گذاری نیست و فقط کافی است طرح ارائه شده در برنامه کاری آن ها پذیرفته شوند.  
 
حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز برای برنامه ویزای استارت آپ
متقاضیان موفق برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا موظف هستند که بتوانند حداقل سرمایه گذاری را در کانادا تضمین نمایند. 
اگر این سرمایه گذاری از طریق صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر تعیین شده کانادا تامین شود ، متقاضی باید حداقل 200،000 دلار سرمایه گذاری را تضمین کند.
اگر این سرمایه گذاری از طریق گروه سرمایه گذار حامی (فرشته) تامین شود، متقاضی باید حداقل 75,000 دلار سرمایه گذاری را تضمین کند.
نیازی نیست که متقاضی سرمایه گذاری مالی را از طریق یک انکوباتور کسب و کار تامین نماید. متقاضی باید در یک برنامه انکوباتور تجاری در کانادا پذیرفته شود.  
برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا نیازی نیست که متقاضی از پول خود سرمایه گذاری کند. اگر به هر طریقی متقاضی در ایجاد کسب و کار در کانادا موفق نشد، می تواند اقامت دائمی را که از طریق این برنامه بدست آورده است، حفظ نماید. 
 
چگونگی کسب پشتیبانی از طرف سازمان تعیین شده
متقاضی برای اینکه بداند چگونه می تواند پشتیبانی سازمان تعیین شده را کسب نماید باید با آن سازمان تماس بگیرد. وی باید سازمان مورد نظر را متقاعد نماید که ایده کسب و کار وی ارزش حمایت و سرمایه گذاری دارد. در هر یک از این سازمان ها فرآیند طرح ایده متفاوت است و هر کدام از آنها مقررات خاص خودشان را دارند. مثلا، ممکن است سازمانی از متقاضی بخواهد که مفهوم کلی ایده کسب و کار خود را بصورت حضوری بیان کند و موسسه دیگر از متقاضی بخواهد که جزئیات کاملی از طرح پیشنهادی کسب و کار خود ارائه نماید. 
اگر طرح کسب و کار متقاضی از طرف یکی از سازمان های تعیین شده پذیرفته شد، برای وی یک نامه پشتیبانی ارسال می شود. متقاضی هنگام ارائه درخواست خود برای اخذ ویزای استارت آپ باید این نامه را همراه تقاضانامه ارسال نماید. این نامه مدرکی است که نشان می دهد یکی از سازمان های تعیین شده از ایده کسب و کار متقاضی حمایت می نماید. 
سازمان مربوطه مستقیما گواهی تعهد را به اداره ویزا ارسال می نماید و اداره ویزا از گواهی تعهد و نامه پشتیبانی برای ارزیابی درخواست متقاضی استفاده می کند
 

شرایط ورود به کانادا

در این مرحله بر اساس حضور متقاضی در  کانادا و یا حضور وی در کشوری دیگر شرایط متفاوت است. 
حضور متقاضی در کانادا
متقاضی باید یک مصاحبه کوتاه با افسر مهاجرت انجام دهد.
متقاضی دو گزینه برای مصاحبه دارد:
- قرار ملاقات در یکی از دفاتر در کانادا
- رفتن به بندر ورودی کانادایی (گذرگاه مرزی) و ارائه مدارکی که:
از تمکن مالی کافی برای برطرف کردن نیازهای مالی خود و همراهانش برخوردار است
تایید اقامت دائم  (COPR)  و ویزای اقامت دائم
در طول مصاحبه، افسر پرونده باید:
- مطمئن شود که تمام اسناد متقاضی معتبر هستند
- از متقاضی سوالاتی بپرسد که مطمئن شود هنوز متقاضی برای مهاجرت به کانادا واجد شرایط است.
- آدرس پستی کانادا متقاضی را تأیید کند. کارت اقامت دائم متقاضی به این آدرس پستی ارسال می شود.
اگر متقاضی آدرس پستی خود را ظرف ۱۸۰ روز از زمان دریافت وضعیت تغییر دهد، باید این تغییر را از طریق وب سایت رسمی کانادا اطلاع رسانی کند.
 
حضور متقاضی در کشور دیگر
هنگامی که متقاضی وارد کشور کانادا می شود، یک افسر از نمایندگی خدمات مرزی کانادا (CBSA) از وی استقبال می کند.
متقاضی هنگام ورود به کانادا باید: 
- یک پاسپورت معتبر و یا اسناد مسافرتی همراه داشته باشد:
پاسپورت وی باید یک پاسپورت معمولی باشد. متقاضی نمی تواند با یک پاسپورت دیپلماتیکی یا خدمات دولتی وارد کانادا شود.
- یک ویزای اقامت دائم و یک تایید اقامت دائم معتبر داشته باشد:
افسر مطمئن می شود که متقاضی قبلا وارد کانادا شده است.
 
- مدارکی که نشان می دهد متقاضی از تمکن مالی برای حمایت از خود و خانواده اش برخوردار است.
افسر از متقاضی سوالاتی می پرسد که مطمئن شود هنوز متقاضی برای مهاجرت به کانادا واجد شرایط است. این سوالات مشابه سوالاتی است که متقاضی در زمان درخواست به آنها پاسخ داده است. 
متقاضی در صورتی موفق به ورود به کانادا نمی شود که:
- اطلاعاتی که ارائه داده است نادرست یا ناقص باشد
- نتواند افسر را قانع کند که واجد شرایط مهاجرت به کانادا است.
اگر متقاضی تمام شرایط لازم را داشته باشد، افسر به وی اجازه ورود به کانادا می دهد. آدرس پستی متقاضی مورد تایید قرار می گیرد و کارت اقامت دائم وی به این آدرس ارسال می شود.
اگر متقاضی آدرس پستی خود را ظرف مدت ۱۸۰ روز از زمان دریافت وضعیت تغییر دهد، باید این تغییر را از طریق وب سایت رسمی کانادا اطلاع رسانی کند.
 

بعد از ارائه درخواست ویزا

اگر سن متقاضی بین 14 تا 79 سال است، وی باید اثر انگشت و عکس خود را برای هر درخواست اقامت دائم ارائه دهد. 
- هنگام ارسال درخواست متقاضی باید هزینه بیومتریک را پرداخت نماید، در غیر اینصورت ممکن است که پروسه انجام کار وی دچار تاخیر شود. 
- متقاضی به محض دریافت نامه ای مبنی بر انجام بیومتریک باید نسبت به انجام آن اقدام نماید.
- متقاضی 30 روز بعد از تاریخ مندرج در نامه وقت دارد که این کار را انجام دهد.
 
 
هزینه بیومتریک
- متقاضی اصلی: 85 دلار کانادا
- خانواده هایی که بطور همزمان اقدام می نمایند: حداکثر هزینه کل 170 دلار کانادا
- گروه های 3 نفره هنرمندان و پرسنل آنها که بطور همزمان درخواست مجوز کار داده اند: حداکثر هزینه کل 255 دلار کانادا
 
نحوه ارزیابی درخواست ویزای استارت آپ
بعد از ارائه فرم درخواست متقاضی، یک مامور اداره مهاجرت و شهروندی کانادا مدارک ارسال شده را  بررسی می کند که متقاضی باید: 
- فرم های مربوط به درخواست خود را بطور صحیح و کامل تکمیل نماید و همچنین وی باید این فرم ها را امضا نماید. 
- هزینه بررسی مدارک را پرداخت کند.
- همه مدارک مورد نیاز را ارائه کند.
اگر متقاضی کاری را فراموش کند، درخواست وی مورد بررسی قرار نمی گیرد و مدارک ارسالی برگردانده می شوند.
 
مدت زمان بررسی مدارک
مدت زمان لازم برای بررسی پرونده متقاضی و اخذ ویزای استارت آپ بین 16 تا 18 ماه است.
متقاضی می تواند از تاخیر در روند بررسی پرونده اش جلوگیری کند اگر:
- هر تغییری در اطلاعات شخصی خود از جمله آدرس، شماره تماس، ایمیل و یا تولد فرزند خود را به اداره ویزا اطلاع دهد.
- با اداره ویزا بیشتر از یک بار در مورد یک موضوع تماس نگیرد.
زمان بررسی پرونده متقاضی زمانی با تاخیر مواجه می شود که:
- وی دارای مشکلات کیفری یا امنیتی باشد، و یا نیاز باشد که پیشینه وی بیشتر بررسی شود.
- بر اساس دلایلی مانند طلاق، فرزند خواندگی که هنوز مراحلش کامل نشده و یا حضانت فرزند که هنوز بطور قطع مشخص نشده است، وضعیت خانوادگی وی مشخص نباشد.
- برای تایید اطلاعات ارسالی توسط متقاضی، اداره ویزا با دیگر دفاتر ویزا در کانادا یا خارج از کشور تماس بگیرد.
بعد از اینکه اداره ویزا مشغول بررسی پرونده متقاضی شد، وی می تواند وضعیت درخواست خود را بصورت آنلاین چک نماید.
 
 
آزمایشات پزشکی
 متقاضی برای رفتن به کانادا باید یک سری آزمایشات پزشکی بدهد. علاوه بر متقاضی اعضای خانواده وی که قصد سفر به کانادا ندارند هم باید این آزمایشات را بدهند.
درخواست ویزای متقاضی در صورتی رد می شود که:
- وضعیت سلامت متقاضی برای بهداشت و امنیت عمومی کانادا خطرناک باشد.
- وضعیت سلامت متقاضی به گونه ای است که نیازمند دریافت خدمات بهداشتی و درمانی زیادی در کانادا باشد.  
 
 
گواهی عدم سوء پیشینه
افرادی که دارای سابقه کیفری هستند اجازه ورود به کشور کانادا را ندارند. همچنین افرادی که ممکن است امنیت این کشور را به خطر بیاندازند اجازه ورود به این کشور را کسب نخواهند کرد. 
برای مهاجرت به کانادا، در صورتی که اداره ویزا از متقاضی و افراد خانواده وی که 18 سال تمام یا بیشتر دارند گواهی عدم سوء پیشینه بخواهد، لازم است که متقاضی و همراهانش برای گرفتن این گواهی اقدام نمایند. 
 
 
تصمیم گیری در مورد درخواست متقاضی
در صورتی در مورد درخواست متقاضی تصمیم گیری می شود که:
- متقاضی واجد شرایط دریافت این ویزا باشد.
- وی سرمایه کافی برای تامین هزینه های خود و همراهانش داشته باشد.
- دارای آزمایشات پزشکی مورد نیاز و گواهی سوء پیشینه باشد.
اگر نیاز باشد که متقاضی مدارک بیشتری ارسال نماید و یا در یک مصاحبه شرکت نماید متعاقباً به وی اعلام خواهد شد.
در صورت تایید درخواست متقاضی، از وی خواسته می شود که پاسپورت خود را به اداره ویزا ارسال نماید تا ویزای اقامت دائم برای وی صادر گردد. 
 
تایید اقامت دائم کشور کانادا
اگر درخواست متقاضی مورد تایید قرار گیرد، برای وی ویزای اقامت دائم صادر خواهد شد. این ویزا شامل تایید اقامت دائم (COPR) و ویزای ورود متقاضی به کانادا می شود. 
در COPR اطلاعات هویتی متقاضی و همچنین عکس وی درج گردیده است. متقاضی باید COPR  خود را چک کند تا از درستی اطلاعات موجود در آن اطمینان حاصل نماید. اطلاعات موجود در COPR باید منطبق با اطلاعات مندرج در پاسپورت متقاضی باشد. اگر مشکلی در آن وجود داشته باشد متقاضی باید در اسرع وقت با اداره ویزا تماس بگیرد و نسبت به اصلاح آن اقدام نماید. 
هنگام ورود به کانادا متقاضی باید ویزای کانادا و COPR را همراه خود داشته باشد.
 

چگونگی درخواست ویزا

بعد از دریافت حمایت سازمان تعیین شده برای کسب و کار مورد نظر، متقاضی باید برای اخذ ویزا اقدام نماید. اخذ ویزای استارت آپ 3 مرحله اصلی دارد، که در زیر در مورد این مراحل بطور کامل توضیح داده خواهد شد.
1. دریافت پکیج درخواست
2. پرداخت هزینه درخواست
3. ارسال درخواست
 
1. دریافت پکیج درخواست
پکیج درخواست ویزای استارت آپ شامل راهنمای چگونگی درخواست برای این ویزا و لیستی از فرم ها و مدارک مورد نیاز این ویزا است. 
تکمیل فرم درخواست
- در ابتدا متقاضی باید فرم درخواست عمومی (Generic Application Form ) را تکمیل نماید.
 
- سپس مدارک مورد نیاز را جمع آوری نماید و چک لیست مدارک را تکمیل کند.
2. پرداخت هزینه درخواست
هزینه های درخواست شامل موارد زیر می شوند که باید بصورت آنلاین پرداخت شوند:
- هزینه بررسی مدارک متقاضی اصلی و هر یک از همراهان وی که در تقاضانامه ذکر شده اند
 
- حق اقامت دائم کانادا
 
- هزینه بیومتریک: هزینه بیومتریک هزینه های مربوط به گرفتن اثر انگشت و عکس دیجیتال را در بر میگیرد.
 
- هزینه های شخص ثالث: شامل هزینه هایی از جمله آزمایش پزشکی، گواهی عدم سوء پیشینه، آزمون زبان و ... می شود.
3. ارسال درخواست
متقاضی برای اینکه مطمئن شود که درخواست وی بصورت کامل انجام شده است، باید:
- همه سوالات را بطور کامل پاسخ دهد.
 
- تقاضانامه و فرم های دیگر را امضاء نماید.
 
- هزینه بررسی مدارک را پرداخت نماید و رسید پرداخت را به تقاضانامه ضمیمه نماید.
 
- همه اسناد و مدارک پشتوانه را تهیه نماید.
 

شرایط مورد نیاز برای درخواست ویزا

متقاضیانی می توانند این ویزا را اخذ نمایند که:
- کسب و کار واجد شرایط داشته باشند.
- نامه پشتیبانی از طرف یکی از سازمان های تعیین‌شده دریافت کرده باشند.
- مهارت لازم را در زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشند.
- سرمایه کافی برای اقامت در کانادا داشته باشد.
کسب و کار واجد شرایط
برای داشتن کسب و کار واجد شرایط، کسب و کار ایجاد شده باید شرایط زیر را داشته باشد:
- زمانی که متقاضی از طرف سازمان تعیین شده تعهدی را دریافت می کند:
هر متقاضی باید 10% یا بیشتر از حق رای آن کسب و کار را در اختیار داشته باشد ( حداقل 5 نفر می توانند به عنوان سهام دار درخواست دهند).  
متقاضیان و سازمان تعیین شده به طور مشترک باید بیش از 50 درصد  سهام و حق رای کسب و کار  را داشته باشند. 
- زمانی که متقاضی اقامت دائم خود را دریافت می کند:
وی مدیریت فعال و مداوم این کسب ‌و کار را در کانادا برعهده دارد.
بخش اصلی فعالیت این کسب و کار در کانادا انجام می شود.
این کسب و کار در کانادا ثبت شده باشد.
 
دریافت نامه پشتیبانی از طرف یک سازمان تعیین‌ شده
متقاضی باید از طرف شرکت تعیین شده که یک گروه کسب و کار تایید شده برای سرمایه گذاری یا حمایت از کسب و کار است، یک نامه پشتیبانی در یافت نماید.
متقاضی باید:
- برای اطلاع از چگونگی دریافت این حمایت ها با شرکت تعیین شده مورد نظر تماس بگیرد.
- باید این شرکت را متقاعد نماید که ایده کسب و کار وی ارزش حمایت دارد.
- یک نامه پشتیبانی از این سازمان دریافت نماید.
 
داشتن دانش زبانی مورد نیاز
اگر متقاضی مهارت کافی در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی، فرانسه و یا هر دو زبان داشته باشد، این امر باعث موفقیت کسب و کار وی در کانادا می شود. متقاضی دریافت این ویزا باید در یکی از آزمون های زبان موسسات زبانی معتبر شرکت نماید و نمره کسب کرده در آزمون زبان را در فرم درخواست خود درج نماید تا مراحل رسیدگی به درخواست وی انجام شود.
متقاضی باید در چهار مهارت خواندن، شنیداری، گفتاری و نوشتاری حداقل نمره 5 CLB   (Canadian Language Benchmark) را برای زبان انگلیسی یا فرانسوی کسب نماید. 
 
تمکن مالی برای اقامت در کانادا
دولت کانادا هیچگونه حمایت مالی برای افرادی که از طریق ویزای استارت آپ وارد کانادا می شوند، در نظر نگرفته است. در زمان درخواست این ویزا، متقاضی باید اثبات نماید که از عهده هزینه های لازم برای گذران زندگی خود و همراهانش در کانادا  بر می آید. متقاضی باید در نظر داشته باشد که نمی تواند این هزینه ها را از دیگران قرض بگیرد. 
میزان سرمایه کافی برای اقامت در کانادا بستگی به تعداد همراهان ( اعضای خانواده) متقاضی دارد. 
 
تعداد اعضای خانواده سرمایه مورد نیاز
1      $12,669
2      $15,772
3      $19,390
4      $23,542
5      $26,701
6      $30,114
7      $33,528
به ازاء هر عضو اضافی $3,414
 

مجوز کار برای متقاضیان

تنها اتباع خارجی که گواهی تعهد و نامه پشتیبانی از سوی سازمان تعیین شده دریافت کرده اند، می توانند برای گرفتن مجوز کار کوتاه مدت اقدام نمایند. سازمان تعیین شده باید درخواست مجوز کار را تایید کند. اگر متقاضی شرایط لازم را داشته باشد می توانند برای اخذ مجوز کار اقدام نماید.

 

شرایط مورد نیاز:

در صورتی متقاضی واجد شرایط اخذ مجوز کار است که:

-          بخواهد در استانی غیر از کبک ساکن شود.

-          هزینه موافقت کارفرما را پرداخت کرده باشد.

-          گواهی تعهد و نامه پشتیبانی از سوی سازمان تعیین شده دریافت کرده است.

-          بودجه کافی برای برطرف کردن نیازهای مادی خود و همراهانش را در 52 هفته اولیه اقامت در کانادا دارد.

قبل از ارائه درخواست اخذ مجوز کار، متقاضی باید پیشنهاد استخدام و همچنین رسید پرداخت 230 دلار کانادا را بابت هزینه موافقت کارفرما ارائه دهد.

متقاضی می تواند درخواست خود را بصورت آنلاین یا کتبی ارسال نماید.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کار

-          گواهی تعهد و نامه پشتیبانی از سوی سازمان تعیین شده که تایید می کند متقاضی نیاز به مجوز کار دارد.

-          مدارکی که نشان می دهد متقاضی از تمکن مالی برخوردار است و می تواند نیازهای مادی خود و همراهانش را در 52 هفته اولیه اقامت برطرف نماید.

-          شماره پیشنهاد کار یا IMM 5802 تکمیل شده و رسید پرداخت هزینه موافقت کارفرما

-          نتایج آزمایش های پزشکی (در صورت نیاز)

-          گواهی عدم سوء پیشینه (در صورت نیاز)

 

 

حداقل تمکن مالی برای اخذ مجوز کار

متقاضی برای اخذ مجوز کار باید از حداقل تمکن مالی برخوردار باشد تا  بتواند نیازهای مادی خود و همراهانش را در 52 هفته اولیه اقامت برطرف نماید. سرمایه متقاضی باید در دسترس و قابل انتقال باشد.

تعداد اعضای خانواده

حداقل درآمد مورد نیاز

1 نفر

25،338 دلار کانادا

2 نفر

31،544 دلار کانادا

3 نفر

38،780 دلار کانادا

4 نفر

47،087 دلار کانادا

5 نفر

53،402 دلار کانادا

6 نفر

60،228 دلار کانادا

7 نفر

دلار کانادا 67،055

بیشتر از 7 نفر به ازای هر نفر اضافی

6،827 دلار کانادا

 

 

اگر متقاضی هنگام ورود به کانادا بیش از 10،000 دلار کانادا داشته باشد، به محض ورود باید این موضوع را با یک مقام کانادایی در میان بگذارد. 

ویزای استارت آپ کانادا

icon درخواست مشاوره