headphone 021-91009484
asd

مهاجرت پزشکان به انگلستان

مهاجرت پزشکان به انگلستان

icon درخواست مشاوره

مهاجرت پزشکان به انگلستان

پزشکان غیر اروپایی که قصد دارند در انگلستان مشغول به کار شوند باید در ابتدا در آزمون PLAB شرکت نمایند. آزمون PLAB برای سنجش دانش و مهارت های پزشکی برای متقاضیان خارجی است که قصد دارند به عنوان پزشک در انگلستان مشغول به کار شوند. این آزمون 2 مرحله دارد که به آنها آزمون PLAB1 و آزمون PLAB2 گفته می شود. برای شرکت در این آزمون ها داشتن مدرک آیلتس ضروری است. همچنین متقاضی باید مدرک تحصیلی از یک دانشگاه معتبر داشته باشد. 
آزمون PLAB1: آزمون PLAB1 یک آزمون چند گزینه ای است که شامل 180 سوال می باشد و متقاضی باید در مدت 3 ساعت به این سوالات پاسخ دهد. این آزمون در انگلستان و چند کشور دیگر از جمله استرالیا، بنگلادش، کانادا، مصر، هندوستان، پاکستان، سریلانکا، عربستان سعودی، امارات، مصر و غنا برگزار می شود. بعد از قبولی در این آزمون متقاضی بلافاصله می تواند برای آزمون PLAB2 ثبت نام نماید. اگر متقاضی در این آزمون پذیرفته نشد می تواند دوباره برای شرکت در آن اقدام نماید. متقاضی حداکثر 4 بار می تواند در این آزمون شرکت نماید. 
آزمون PLAB2: آزمون PLAB2 یک آزمون بالینی هدفمند است. این آزمون از 18 بخش تشکیل شده است و مدت زمان آزمون در هر قسمت 8 دقیقه است. هدف از انجام این آزمون اینست که متقاضی بتواند در شرایط واقعی قرار گیرد و مهارت و کارآیی وی سنجیده شود. این آزمون فقط در انگلستان برگزار می شود. بعد از اینکه متقاضی این آزمون را با موفقیت گذراند می تواند برای گرفتن مجوز کار ثبت نام نماید. اگر متقاضی در این آزمون پذیرفته نشد می تواند حداکثر 4 بار در این آزمون شرکت نماید.
هزینه شرکت در آزمون PLAB 
هزینه شرکت در آزمون PLAB1 در حدود 230 یورو و هزینه شرکت در آزمون PLAB2 در حدود 840 یورو می باشد. 
بعد از گذراندن این دو آزمون متقاضی برای اینکه بتواند مجوز کار به عنوان پزشک را دریافت نماید باید در شورای عمومی پزشکی GMC (General Medical Council) شرکت نماید و مدارک خود را به این سازمان تحویل دهد.
 

 

مدارک مورد نیاز و ویزاها

- مدارک تحصیلی
- گواهی قبولی در آزمون PLAB
- مدرک آیلتس 
نمره آزمون آیلتس متقاضیان باید حداقل 7.5 باشد و وی در هر یک مهارت ها حداقل نمره 7 را کسب کرده باشد. سطح زبانی متقاضی باید در حدی باشد که وی بتواند به خوبی با بیماران ارتباط برقرار نماید. 
بعد از ارزیابی مدارک توسط GMC اگر متقاضی صلاحیت کار در انگلستان را داشته باشد به وی مجوز کار به عنوان پزشک اعطا می شود. 
پزشکان خارجی برای اینکه بتوانند در انگلستان مشغول به کار شوند باید ویزا داشته باشند. 3 نوع ویزا برای پزشکان وجود دارد که عبارتند از:
ویزای Tier1: پزشکان غیر اروپایی که در انگلستان پیشنهاد شغل ندارند، می توانند برای گرفتن ویزای مهاجرتی درجه 1 نیروی کار ماهر اقدام نمایند. متقاضیان از طریق این ویزا می توانند مجوز یافتن کار در هر درجه غیر آموزشی را کسب نمایند. 
متقاضی با اخذ این ویزا می تواند حداکثر به مدت 3 سال  و 4 ماه در انگلستان اقامت داشته باشد و بعد از این مدت می تواند برای 2 سال آن را تمدید نماید. 
ویزای Tier2: این ویزا برای پزشکان خارجی است که در انگلستان پیشنهاد شغل دارند. در صورتی پزشکان این پیشنهاد را دریافت می کنند که صلاحیت استخدام جهت یافتن یک پزشک مناسب در انگلستان یا منطقه اقتصادی اروپا برای این شغل وجود نداشته است.  این شغل می تواند یک شغل آموزشی یا غیر آموزشی باشد. 
مدت زمانی که متقاضی می تواند با این ویزا در انگلستان اقامت داشته باشد 5 سال می باشد. بعد از این مدت متقاضی می تواند ویزای خود را تمدید نماید و برای اقامت دائم درخواست دهد. 
ویزای Tier5: این ویزا مخصوص پزشکان منتخب بین المللی است که برای شرکت در یک دوره آموزشی 2 ساله به انگلستان آمده اند و باید بعد از گذراندن این دوره به کشور خود برگردند. با داشتن این ویزا متقاضی می تواند حداکثر 2 سال در انگلستان اقامت داشته باشد.
 
مهاجرت پزشکان به انگلستان

icon درخواست مشاوره