headphone 021-91009484
asd

مهاجرت پزشکان به اسپانیا

مهاجرت پزشکان به اسپانیا

icon درخواست مشاوره

مهاجرت پزشکان به اسپانیا

برای گرفتن مجوز و کار به عنوان یک پزشک مستقل یا کار در یکی از بیمارستان های اسپانیا، پزشک متقاضی بعد از تایید مدارکش باید در کالج پزشکان استانی که تمایل دارد در آنجا زندگی کند و مشغول به کار شود، ثبت نام نماید. تمام کالج های پزشکان اسپانیا در سازمان کالج های پزشکی اسپانیا مشخص شده اند. متقاضیان می توانند تمام اطلاعات تماس با کالج ها را در آنجا پیدا کنند. این کالج های استانی دستور العمل ها، مدارک و معیارهای عضویت برای فرآیند ثبت نام در اسپانیا را تنظیم می کند. 
زمانیکه یک پزشک تمام معیارهای لازم را داشته باشد باید برای گرفتن مجوز/ ثبت نام کردن اقدام نماید. 
 

فرآیند کار به عنوان پزشک

- متقاضیان در ابتدا باید برای گرفتن شماره NIE، مجوز کار و مجوز اقامت در اسپانیا اقدام نمایند. سپس برای گرفتن مدرک تصدیق شده یا معادل از طرف وزارت آموزش، فرهنگ و ورزش اقدام نمایند. این پروسه 6 ماه تا یک سال طول می کشد. بعد باید در کالج پزشکان استانی ثبت نام نماید. 
- متخصصانی که خارج از اتحادیه اروپا تخصص گرفته اند برای اینکه تخصص آنها به رسمیت شناخته شود و یا اینکه بخواهند ثبت نام کنند باید اول از همه با فرآیند تصدیق یا معادل سازی مدرک شروع کنند ( باید به صورت آنلاین درخواست دهند و یا فرم درخواست را تکمیل نمایند). بعد از معادل سازی مدرک، متقاضی باید برای به رسمیت شناخته شدن مدرک تخصص خود با تکمیل کردن فرم درخواست و فرستادن مدارک لازم به وزارت بهداشت و خدمات اجتماعی اقدام نماید. 
 

شرایط مورد نیاز برای کار به عنوان یک متخصص

- طبق قانون اسپانیا باید مدارک پزشکی وی تایید شود ( تصدیق شده یا معادل سازی شده توسط وزارت آموزش)
- در کالج استانی پزشکان اسپانیا ثبت نام شود
- مجوز کار و اقامت در اسپانیا داشته باشد
- از طرف وزارت بهداشت اسپانیا به عنوان متخصص در رشته خود به رسمیت شناخته شود
متخصصانی که خارج از کشورهای اتحادیه اروپا تحصیل کرده اند باید در یک آزمون شرکت کنند. این آزمون دارای 2 مرحله می باشد:
- در مرحله اول مهارت های تئوری، بالینی و تشخیصی متقاضی مورد ارزیابی قرار می گیرد. در این قسمت متقاضی باید به سوالاتی پاسخ دهد که براساس دشواری آنها دسته بندی شده است و مربوط به کار معمولی یک متخصص است. مدت زمان این آزمون 2 ساعت است و شامل 75 تست 5 گزینه ای می باشد. 
- هدف از مرحله دوم این است که قدرت تصمیم گیری متخصص را هم از نظر تشخیصی و هم از نظر درمانی بسنجد. مدت زمان این آزمون 2 ساعت است و شامل 3 قسمت عملی می شود که موضوعات خاص مربوط به تخصص را در بر می گیرد. متقاضی باید به چند سوال تشریحی که معمولا بیشتر از 3 سوال است پاسخ دهد.
هر آزمون شامل 100 امتیاز است و متقاضی برای موفقیت در این آزمون ها حداقل باید امتیاز 50 برای هر آزمون کسب نماید. این آزمون یک بار در سال برگزار می شود.
 

شرایط مورد نیاز برای مجوز یا ثبت نام

- داشتن مدرک فارغ التحصیلی در رشته پزشکی
- داشتن شماره NIE، مجوز کار و مجوز اقامت در اسپانیا ( تمام فرم های مربوط به درخواست)
- گواهی تصدیق شده یا معادل از طرف وزارت آموزش، فرهنگ و ورزش
- داشتن مجوز کار در کشور محل سکونت
- اثبات داشتن محل سکونت در استانی که متقاضی قصد اشتغال در آنجا را دارد
- داشتن مهارت زبان اسپانیایی حداقل تا سطح B2
 

مدارک مورد نیاز

مدارک مورد نیاز برای معادل سازی مدرک
- درخواست آنلاین برای فرآیند معادل سازی
- یا تکمیل فرم درخواست
- کپی تایید شده پاسپورت
- کپی تایید شده مدرک پزشکی
- کپی تایید شده مدرک دانشگاهی، مدت زمان تحصیل، برنامه درسی 
- مدرک مهارت زبان اسپانیایی حداقل در سطح B2
- هزینه معادل سازی مدرک
مدارک مورد نیاز برای گرفتن مجوز/ ثبت نام برای کار به عنوان پزشک
- مدرک پزشکی
- مدرک ثبت نام به عنوان یک عضو رسمی
- پاسپورت
- دو قطعه عکس سایز عکس پاسپورت
- مدارک مربوط به محلی که متقاضی قصد سکونت در آنجا را دارد. محل مورد نظر برای کار باید در همان استان محل ثبت نام باشد. 
- یک گواهی صادر شده از طرف مقامات دارای صلاحیت در کشوری که اخیرا متقاضی در آنجا مشغول به کار بوده است، تا اطمینان حاصل شود که متقاضی بطور قانونی می تواند طبابت کند.
- پرداخت هزینه ورود
 
مهاجرت پزشکان به اسپانیا

icon درخواست مشاوره