headphone 021-91009484
asd

تحصیل در پرتغال

تحصیل در پرتغال

icon درخواست مشاوره

تحصیل در پرتغال

مهاجرت به پرتغال از مسیر تحصیل 
تحصیل در کشور پرتغال ، متقاضیان بسیاری را از سراسر جهان جمع کرده است. چرا که  پرتغال کشوری است  که از مزایای داشتن سیستم آموزشی پیشرفته و طیف گسترده از رشته های گوناگون در مقاطع مختلف ، بهره مند است. ضمن اینکه این که فرصت برای دانش آموزان نیز فراهم است که با ثبت نام در دانشگاه به تحصیل بپردازند.
البته  ناگفته نماند که اخذ اقامت کشورپرتغال مادامیکه متقاضی ، دانشجو است ، امکان پذیر نمیشود اما پس از فارغ التحصیلی و اشتغال ، امکان تقاضای اقامت این کشور به وجود می آید.
لازم به ذکر است که به منظور تحصیل و اخذ مدرک در پرتغال ، می بایست به دو زبان انگلیسی و پرتغالی تسلط نسبی داشت ، چرا که در دانشگاه و ارتباط با دیگران این توانایی بسیار حائز اهمیت خواهد بود هرچند که غالبا نیاز به ارائه مدرک زبان جهت پذیرش و حتی ویزا نمی باشد اما باید توجه داشت که شانس دریافت ویزا برای افراد دارای توانایی زبان بیشتر است.
باید توجه داشت پروسه پذیرش تحصیلی از دانشگاهها در کشورپرتغال یک مساله است و اخذ ویزای شنگن دانشجویی مساله دیگری است منظوراینکه به صرف داشتن پذیرش تحصیلی حتی از بالاترین سطح دانشگاهی کشورپرتغال اطمینانی جهت صدور ویزا دانشجویی شنگن برای شما در کشورپرتغال نیست.
دانشجویانی که از کشور های خارج از اتحادیه اروپا می آیند ، جهت شرکت در دوره های آموزشی زیر ۹۰ روز نیاز به ویزای شنگن خواهند داشت. لازمه این ویزا ارائه یک مدرک بیمه درمانی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورویی می باشد. که این درخواست از طریق کنسولگری قابل پیگیری می باشد.
در واقع ویزای دانشجویی مجوز اقامت کشورپرتغال است که به دانشجوی پذیرفته‌شده در دانشگاه یا موسسه آموزشی اعطا میشود .صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در کشورپرتغال به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد
 

مدارک مورد نیاز جهت ویزای دانشجویی پرتغال

-ارائه ی فرم درخواست تکمیل شده
-ارائه ی نامه پذیرش از دانشگاه
-ارائه ی گذرنامه معتبر که پس از حداقل سه ماه از منقضی شود، با حداقل یک صفحه روادید خالی
- تامین هزینه  درخواست به مبلغ ۱۷۰ یورو
- اثبات منابع مالی برای حمایت از خود در طول اقامت خود در پرتغال
-یک قطعه عکس
- تایید مراحل انجام شده
-دادن آدرس محل اقامت
- اثبات پوشش بیمه درمانی
-ارائه ی گواهی عدم سوء پیشینه
مدارس:
متقاضیان دانش آموزی که  زیر 18 سال هستند و تصمیم به تحصیل در مدارس و کالج های پرتغال دارند ، لازم است قیمی به همراه داشته باشند. یعنی یکی از والدین دانش آموز میبایست دارای مجوز اقامت دائم یا موقت در خاک پرتغال بوده باشد.
 

مقاطع تحصیلی در پرتغال

تحصیل در مقطع کارشناسی پرتغال
برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های کشور پرتغال ، دانشجویان میبایست 180 تا 240 واحد درسی را پاس کنند. ارائه این دروس به دو زبان پرتغالی و اسپانیایی ، انجام میشود .در تعدادی از دانشگاه ها هم ممکن است از زبا انگلیسی برای ارائه دروس استفاده شود. دانشجویان باید برای ثبت نام ، مدرک تحصیلی ۱۲ ساله (دیپلم نظام قدیم آموزشی و دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید آموزشی) داشته باشند و در آزمون های ورودی دانشگاه پذیرفته شده باشند. تحصیل در این مقطع 3 تا 4 سال به طول می انجامد.
 
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پرتغال
متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کشور پرتغال ، بایستی در طول دوران تحصیل خود حدود 90 تا 120 واحد درسی را در حدود دو سال ، پاس کنند. این دروس به دو زبان پرتغالی و انگلیسی ارائه میشود که البته در صورت تحصیل به زبان پرتغالی ، هزینه ها پایین تر خواهد بود.
برای متقاضیان آموزش با زبان انگلیسی ، نمره ی 6 یا 5/6 آیلتس مورد نیاز است  و کالج هایی هم برای آموزش زبان انگلیسی در پرتغال تشکیل میشوند.
اما در صورت تمایل دانشجویان به تحصیل با زبان  پرتغالی، کلاس های آموزشی زبان پرتغالی در کالج های زبان پرتغال ، مدرک توانایی این زبان را ضمن آموزش زبان به متقاضیان اعطا میکنند. این کلاس ها در دو شیوه ی فشرده و نیمه فشرده و با شهریه ی حدودی 250 تا 400 یورو تشکیل میشوند.
 
تحصیل در مقطع دکترا پرتغال
شرط دریافت پذیرش در مقطع دکتری ، پذیرفتن دانشجو توسط استاد راهنمایی در دانشگاه موردنظر ، است و این موفقیت امکان پذیر نیست مگر به واسطه وجود یک رزومه تحصیلی قوی .
از مزایای بزرگ تحصیل در مقطع دکتری این است که دانشجویان می توانند ۳۰ ساعت در هفته به صورت نیمه وقت در کنار تحصیل خود کار کنند.
هزینه تحصیل در مقطع دکتری سالیانه حدود ۲ تا ۳ هزار یورو می باشد. البت چنانچه دانشجویان به  FTC (معادل وزارت علوم کشور پرتغال) مراجعه نمایند و مدارک و سوابق تحصیلی و پژوهشی( از جمله مقالات و شرکت در کنفرانس ها) خود را ارائه دهند ، می توانند از بورس تحصیلی پرتغال بهره مند گردند
حتی درصورت عدم کسب بورس دانشجویان دکتری ، دانشجویان میتوانند استاد سوپروایزر خود را مجاب به دریافت بورس از طرف وی نمایند و یا در با شرکت در پروژه ها ، به تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود بپردازند
 
تحصیل در پرتغال

icon درخواست مشاوره