headphone 021-91009484
asd

تحصیل در اسپانیا

icon درخواست مشاوره

تحصیل در اسپانیا

دریافت اقامت اسپانیا از مسیر تحصیل
تمایل بسیاری از دانشجویان بعد از اتمام تحصیل در اروپا ، ادامه ی اقامت و تبدیل ویزای تحصیلی است. البته باید گفت، این روش مناسب متقاضیانی که مستقیما به دنبال اخذ اقامت دائم اروپا از روش تحصیل در اسپانیا  هستند،  نیست. اخذ اقامت موقت یکساله هم برای تمدید اقامت سالیانه تا پنج سال به منظور دریافت اقامت دائم اروپا ، که برای سایر روشها بجز روش تحصیل متداول است ، برای این روش امکان پذیر نیست.
در واقع ویزای دانشجویی ، مجوز اقامت از طرف کشور اسپانیا به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه آموزشی معتبر در آن کشور است. صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در کشور اسپانیا به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد.
دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به کشور  اسپانیا  مهاجرت کنند، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی شینگن هستند.
با این وجود ، از رایج ترین شیوه های دریافت اقامت دائم پس از فارغ التحصیلی، تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری می باشد. برای اقامت پس از تحصیل در اسپانیا ، در مرحله ی اول نیاز به یافتن کار است . به شکلی که کارفرما درخواست دهد که متقاضی ، شغل مورد نیاز او را دریافت کند. البته اقامت پس از تحصیل در اسپانیا از طریق کار ، راه ساده ای نیست ، زیرا با توجه به اوضاع نامساعد اقتصادی کشور اسپانیا یافتن شغل مناسب ، با موانعی روبه است.
روش دیگر نیز برای گرفتن اقامت اسپانیا این است که در مرحله اول دانشجو تحصیلات خود را به اتمام برساند و به زبان اسپانیایی تسلط کامل پیدا کند . سپس در صورت پیدا کردن شغل مناسب خواهد توانست ویزای تحصیلی خود را به ویزای دیگری مانند کار و یا سرمایه گذاری تبدیل کند .
بطور کلی تحصیل در کشور اسپانیا و پروسه ی دانشجویی ، در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا و حوزه شینگن مشابه است و جهت درخواست ویزای دانشجویی در کشور اسپانیا ، لازم است یک سری اقدامات مشترک با سایر مناطق اروپا ، صورت گیرد.
ناگفته نماند که روند دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاهها در کشور اسپانیا به هیچ عنوان به معنی و اخذ ویزای شینگن دانشجویی از این کشور ، نخواهد بود. به دیگر بیان ، به صرف داشتن پذیرش تحصیلی حتی از بالاترین سطح دانشگاهی کشور اسپانیا ، اطمینانی جهت صدور ویزای دانشجویی برای متقاضی در کشور اسپانیا نیست.
لازم به ذکر است که با وجود دریافت ویزای دانشجویی شینگن، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، آنها ملزم به دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشور اسپانیا خواهند شد.
 

شروط لازم جهت گرفتن بورسیه تحصیلی اسپانیا

الف )حضور رسمی شخص در اسپانیا
ب )گذشت حداکثر 3سال  از زمان فارغ التحصیلی
ج)وجود مقاله
د)16 ،حداقل معدل
 

مزیت ها و ویژگی های تحصیل در کشور اسپانیا

-کشور اسپانیا دارای سطح عالی علمی برای تحصیل میباشد و دانشگاه های اسپانیا ، در بین ۱۰ مقصد اول دنیا برای تحصیل هستند.
-دانشگاههای ملی بارسلونا و پلی تکنیک بارسلونا و چندین دانشگاه معروف و معتبر، هر ساله پذیرای دانشجویان خارجی میباشند و شرایط خوبی را فراهم میکنند.
-امکان دریافت اقامت دائم برای هر شخصی که به مدت ۴ تا ۵ سال در اسپانیا کار کند و مالیات پرداخت نماید.
-امکان همراهی خانواده با دانشجو ( همسر و فرزندان زیر 18 سال )
-عدم نیاز به مدرک زبان (به طور کلی در اسپانیا دو نوع دانشگاه وجود دارد .دانشگاههای خصوصی و دولتی ،که دانشگاههای دولتی رایگان هستند و تدریس در آنها ، اغلب به زبان اسپانیایی انجام میگیرد و در دانشگاههای خصوصی به زبان انگلیسی تدریس میشود .)
-تحصیل در مقطع لیسانس به زبان اسپانیایی میباشد و دوره ای 4ساله است . به متقاضیان ایرانی توصیه میشود که در صورت نیاز به دانستن زبان اسپانیایی ، سطح خود را در ایران به حد مطلوب برسانند چرا که دانشگاههای اسپانیا کورس زبان را به سختی برگزار میکند.
- دوره کارشناسی ارشد در اغلب رشته ها به زبان انگلیسی و ۲ ساله میباشد .
- هزینه تحصیل در مقاطع ارشد در دانشگاههای اسپانیا بطور حدودی 36 هزار تا 60هزار یورو میباشد.
-متقاضی میتواند پس از سپری کردن دوره ی کارشناسی ارشد ، برای پذیرش بورسیه در مقطع دکتری اقدام کند.
-در مقطع دکتری هزینه ها خیلی کمتر میباشد و تقریبا رایگان محسوب میشود سالی ۷۰۰ یورو تقریبا میباشد وزبان تحصیل انگلیسی میباشد و بین ۳تا ۵ سال طول میکشد بصورت تحقیقی است و اگر فرد در طول تحصیل به مدت ۲۷ ماه در اسپانیا حضور داشته باشد و دو مقاله علمی ثبت شده داشته باشد مدرکش مورد تایید وزارت علوم قرار میگیرد.
-در مقطع دکتری هزینه ها خیلی کمتر میباشد و با حدود ۷۰۰ یورو در سال ، تقریبا رایگان محسوب میشود. زبان تحصیل در این مقطع انگلیسی است. طول دوره ۳ تا ۵ سال و بصورت تحقیقی خواهد بود.
-اگر فرد در طول تحصیل به مدت ۲۷ ماه در اسپانیا حضور داشته باشد و دو مقاله علمی ثبت شده داشته باشد ، مدرکش مورد تایید وزارت علوم قرار میگیرد.
-آشنایی و یادگیری زبان اسپانیایی که میتوان به وسیله آن راه ارتباطی با کشورهای لاتین زبان برقرار کرد.
- امکان بهره مندی از افزایش رشته های میان رشته ای در رشته های دانشگاهی
-امکان بهره مندی از حق کار به مدت ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته با حقوقی معادل ساعتی بین ۸ تا ۱۰ یورو
- دانشجویان از زمان ثبت زمان در دانشگاههای اسپانیا از نصف هزینه های درمانشان تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.
-هزینه زندگی دراسپانیا برای دانشجویان به همراه هزینه مسکن و خورد و خوراک حدودا بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰یورو برآورد میشود.
 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیل در اسپانیا

اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های اسپانیا
-ارائه ی دیپلم
-ارائه ی کپی اجاره منزل در کشور مقصد
-ارائه ی مدارکی مبنی بر تمکن مالی از بانک
-ارائه ی فیش حقوقی حامی مالی
-ارائه ی ترجمه ی مدارک تحصیلی
-ارائه ی گواهی نامه ی صحت پزشکی
- ارائه ی گواهی نامه ی عدم سوء پیشینه
 

icon درخواست مشاوره