headphone 021-91009484
asd

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

تحصیل در کشور اتریش ،  با وجود داشتن دانشگاههایی که در تمامی مقاطع ، جزء صد دانشگاه برتر جهان هستند (رنکینگ دانشگاه وین در جهان 64 می باشد )، ضمن داشتن کیفیت سیستم آموزش و وجود رفاه و حقوق شهروندی در تمامی ابعاد ، از اقبال جهانی برای مهاجرت و اخذ ویزای تحصیلی ، برخوردار است.
به این مزایا ، بیفزایید عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی در مرحله اخذ پذیرش و تقریبا رایگان بودن ادامه تحصیل در دانشگاه های اتریش را.
دانشگاه های کشور اتریش شامل دو دسته ی دانشگاه و مراکز آموزش عالی هستند که وزارت علوم ایران تقریباً تمامی آنها را تایید و قبول میکند. البته مراکز آموزش عالی خود شامل دانشکده های هنرهای عالی، مدارس عالی فنی و کالج های تخصصی می باشند.
ناگفته نماند که تحصیل در دانشگاه های دولتی منوط به پرداخت هزینه های بسیار پایین می باشد.همچنین باید دانست که هزینه تحصیل تقریبا رایگان به هیچ عنوان به معنی رایگان بودن هزینه های زندگی دانشجویی در اتریش نیست.
متقاضیان فراموش نکنند که زمان اخذ پذیرش تحصیلی در اتریش برای ترم تابستان تا اول فوریه یا اواخر ژانویه و برای ترم تابستان تا اول سپتامبر یا آخر آگوست می باشد. بنابراین برنامه سفر به اتریش طوری تنظیم شود که زمان کافی برای ثبت نام در دانشگاه و انجام تعهدات اداری ، موجود باشد. ثبت نام ، پیش نیاز کسب اجازه اقامت با هدف تحصیل دراتریش است.
 

اقامت بعد از تحصیل از طریق داشتن مهارت و تخصص

چنانچه متقاضی دریافت اقامت پس از فارغ التحصیلی ، دارای یک مدرک دانشگاهی معتبر ، مهارت و تخصص منحصر به فرد و موثر ، توانایی راه اندازی یک کسب و کار خلاقانه در آینده از شغل بدست آمده یا قادر به سرمایه گذاری باشد ، میتواند اقامت خود را در کشور اتریش ، قطعیت ببخشد.

اقامت پس از تحصیل از مسیر اشتغال به کار

لازم به ذکر است که اشتغال به کار یکی از بهترین راه های رسیدن به اقامت  پس از تحصیل در کشور اتریش و اقامت دائم این کشور میباشد. به این خاطر که به شرط اشتغال فرد به کار مجوزکار قابل تمدید است و بعد از طی زمان ۵ ساله به اخذ اقامت دائم  و همچنین اخذ تابعیت کشور اتریش منتج میشود.
در کشور اتریش اغلب ، افرادی که مشغول به تحصیل هستند ، اجازه ی اشتغال همراه با تحصیل را دارند ، هرچند  با وجود این مجوز محدودیت هایی هم وجود دارد .به این ترتیب که دانشجویان در مقطع کارشناسی مجاز به کارکردن بین۱۰ تا ۲۰ ساعت، در مقطع کارشناسی ارشد بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت ،در مقطع دکترا بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت در هفته هستند. ولی با اتمام دوره ی تحصیلی ، افرادی که قصد اقامت بعد از تحصیل از طریق کار را دارند، میتوانند با جستجوی کار در فرصت خوبی که  بین ۶ ماه تا ۱سال میباشد ،کار موردنظر خود را بیابند و با دریافت کارت قرمز سفید قرمز، در کشور اتریش مشغول به کار شوند .
البته معمولا مجوز کار مذکور در ابتدای امر به مدت یک سال اعتبار دارد و بعد از سپری شدن این زمان ، مجوز به مدت دو سال تمدید میشود . در مرحله ی بعد هم دو ساله دیگر اعتبار اقامت تمدید خواهد شد. در مرحله ی بعدی اجازه اشتغال به مدت ۵ سال تمدید میشود و بعد از طی این مدت ۵ ساله ، افراد میتوانند بدون هرگونه محدودیت ، در کشور اتریش مشغول به کار شوند . در واقع بطور معمول ،  با گذشت زمان مذکور، اقامت دائم  صادر میشود.
 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش

-ارائه ی اصل پاسپورت
-ارایه ی نامه تمکن مالی که مبلغ مشخصی است و بایستی 3 ماه قبل از وقت سفارت در حساب شخص بماند.
-ارائه ی نامه ی عدم منع تحصیلی برای تحصیل در مقاطع بالاتر
-ارائه ی نامه ی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه دولتی داخلی
-ارائه ی کپی یا اصل مدارک تحصیلی ترجمه شده که به تایید سفارت اتریش رسیده باشد.
-ارایه ی اصل مدرک تحصیلی از جمله اصل مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و …
-ارایه ی رزومه و توصیه نامه اساتید برای مقاطع دکترا
-ارایه ی ریز نمرات تمام مقاطع تحصیلی
-ارائه ی سه قطعه عکس
-ارائه ی گواهی زبان آلمانی( در صورت گذراندن کورس های آموزشی)
-ارائه ی گواهی آدرس محل سکونت
-ارائه ی گواهی سلامت همراه با تأییدیه پوشش بیمه
-ارائه ی گواهی عدم سو پیشینه
 

شرایط دریافت ویزای تحصیلی اتریش

-متقاضیان با قصد اقامت بیش از ۲ ماه ، نیاز به دریافت تأییدیه ثبت نام دارند . برای دریافت این مدرک ،میتوان به دفتر ثبت نام از ساکنان محلی مراجعه کرد .
درشرایطی هم که برای بیش از ۹۰ روز یا ۳ ماه ، قصد ماندن در اتریش دارند.ناچار به دریافت مجوز اقامت مناسب هستند. اجازه اقامت تنها پس از درخواست دارنده ویزا در دفتر ثبت نام خارجیان در اداره مهاجرت صادر می شود.
متقاضی با داشتن مدرک دیپلم 12 ساله و یا فارغ التحصیلی در مقطع پیش دانشگاهی نمی تواند مستقیما برای اخذ مقطع کارشناسی از دانشگاه های دولتی کشور اتریش اقدام نماید.
-از شرایط لازم جهت پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی کشور اتریش قبولی در دانشگاه های دولتی یا آزاد داخلی و فارغ التحصیلی در این مقطع می باشد.
-متقاضی میبایست تمام مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی را ، به افسر کنسولگری تحویل دهد. لازم به ذکر است که در طول مصاحبه ،درصورت پرسش در مورد درخواست و جزئیات آن ، متقاضی باید به طور کامل و صادقانه به آنها پاسخ دهد.
-بررسی نمرات دانشجو یا فارغ التحصیل دانشگاه های غیردولتی
- تا دو سال به دانشجو فرصت داده می شود که برای گذراندن دوره های آلمانی وقت بگذارد. سطح زبان دانشجو توسط آزمون EPD سنجیده می شود که این آزمون در ایران بر گزار نمی گردد و دانشجو پس از گذراندن دوره های زبان آلمانی بایستی در این آزمون شرکت نماید.
- سه بار فرصت شرکت در آزمون های EPD است و در صورت قبول نشدن پذیرش تحصیلی متقاضی کنسل می گردد.
-تغییر رشته از ایران جهت پذیرش از دانشگاه های اتریش امکان پذیر نمی باشد اما این امکان برای دانشجویانی که در حین تحصیل در دانشگاه های اتریش هستند با شرط گذراندن 8 واحد درسی از همان رشته در ترم اول یا 16 واحد در یکسال میسر خواهد شد.
- ادامه تحصیل در رشته هایی که زیر شاخه رشته های مدیریت، تجارت و جهانگردی باشند، نیازمند ارایه مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ی 5/5 است.
- تحصیل در دانشگاه های خصوصی اتریش، مستلزم پرداخت هزینه سالیانه 8000 تا 10000یورو است. این دانشگاه ها بخاطر دوره هایی که بصورت تئوری و عملی برگزار می کند، فرد را برای ورود به بازار کار به شکل ماهر و متخصص، آماده خواهد کرد.
-دانشجو پس از فارغ التحصیلی بین 6ماه تا یکسال زمان دارد که در خاک اتریش ، به جستجوی کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی اقدام نماید، در صورت یافتن این کار و منعقد کردن قرار داد با کارفرما ، ویزای وی تمدید شده و پس از گذشت زمان لازم از کار کردن و پرداخت مالیات که امری ضروری در اتحادیه اروپا می باشد ، شرایط دریافت اقامت دایم وجود دارد.
-به فارغ التحصیلان مقطع دکترا ، فرصت دو ساله جهت جستجوی کاراعطا می شود.
-متقاضیان باید هزینه ویزا را از طریق انتقال بانکی پرداخت کنند. هزینه دریافت ویزای دانشجویی  به مبلغ ۸۰ یورو است.( هزینه ویزا در صورت عدم پذیرش درخواست برای ویزای دانشجویی ، بازپرداخت نمی شود.)
 

مزایای دریافت ویزای تحصیلی اتریش

-بهره مندی از امتیازات ویژه حوزه اتحادیه اروپا و امکان سفر به آنها
- پذیرش در 90 درصد رشته های تحصیلی بدون نیاز به ارایه مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی از جمله آیلتس یا تافل
-امکان اقدام جهت دریافت پذیرش تحصیلی برای دانشجویانی که حداقل 100 واحد درسی را در دانشگاه های دولتی ایران گذرانده اند.
-امکان دریافت ویزا برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های غیردولتی
-عدم نیاز به گذراندن واحدهای گذرانده شده در صورت تایید
-اقدام جهت برگزاری دوره های زبان آلمانی برای دانشجویانی که بدون مدرک زبان
-شرط معدل ، ملاک پذیرش دانشگاه های اتریش نمی باشد ولی معدل بالای 15 شانس قبولی را افزایش می دهد.
-افرادی که همسر یا والدین آنها ، اقامت موقت، دانشجویی و دایم اتریش را به مدت 5 سال دارا باشند ، می توانند در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند.
-افراد دارای مدرک دیپلم یا فوق دیپلم دانشگاه های داخلی ، می توانند برای ادامه تحصیل ، اقدام به دریافت پذیرش از دانشگاه های خصوصی اتریش کنند.
-افراد دارای مدارک تحصیلی از دانشگاه های اروپایی ، از شانس بیشتری برای پیشنهاد شغلی مناسب در اروپا برخوردار هستند.
 

اقامت بعد از تحصیل از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

برای دانشجویان متقاضی دریافت اقامت پس از تحصیل در کشور اتریش ، میتوان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کرد.
به این صورت که با عنایت به این نکته که کشور اتریش نیاز به تزریق سرمایه خارجی دارد ، بطور معمول از بحث سرمایه گذاری حمایت میکند ، به نحوی که مقدار سرمایه اولیه برای سرمایه گذاری در اتریش مبلغ سه میلیون یورو میباشد که این پول در حساب شخص سرمایه گذار در کشور اتریش قرار داده میشود
 در شرایطی که  به هردلیل ، پروسه سرمایه گذاری منتج به نتیجه مطلوب نشد ، این سرمایه توسط خود شخص متقاضی سرمایه گذاری قابلیت برداشت را خواهد داشت و فقط هزینه های مصرفی که انجام شده است غیرقابل بازگشت است.
اقدام به دریافت اقامت پس از تحصیل از طریق سرمایه گذاری ، روندی حدودا 3 الی 5 ساله را میپیماید. اما در نهایت منتج به دریافت تابعیت میگردد.
ثبت شرکت هم از مسیرهایی است که دانشجوی متقاضی دریافت اقامت میتواند به آن متوسل شود و با انجام شروط لازم و کافی آن ، از جمله ، سرمایه گذاری بین ۳۰ تا ۳۵ هزار یورو ، ارائه ی طرح اقتصادی و استخدام حداقل دو فرد اتریشی ، موفق به ثبت شرکت میشوند.
با گذشت 3 الی 5 سال اقامت دائم از آن دانشجو خواهد بود
 
تحصیل در اتریش

icon درخواست مشاوره