headphone 021-91009484
asd

اقامت فرانسه از مسیر سرمایه گذاری

اقامت فرانسه از مسیر سرمایه گذاری

icon درخواست مشاوره

اقامت فرانسه از مسیر سرمایه گذاری

یکی از روش های ورود به کشور فرانسه و دریافت اقامت آن ، سرمایه گذاری در این کشور است. به این ترتیب از سوی دولت فرانسه برای اشخاصی که متمایل به سرمایه گذاری در فرانسه هستند ، شرایطی ایجاد شده که متقاضی به وسیله ی آن با خرید یک شغل یا کسب و کار و راه اندازی یک واحد صنفی ، در فرانسه سرمایه گذاری کرده و اقامت این کشور را به دست آورد.
ذکر این نکته ضروری است که در سرمایه گذاری فرانسه ، متقاضی مستقیم با شغل خود در ارتباط است ، این در حالی است که در برخی از کشورها ، شرایط سرمایه گذاری به نحوی است که فرد به طور مستقیم نمی تواند در شغل و واحد صنفی خود دخل و تصرف نماید .
در نهایت ، متقاضیان دریافت ویزای سرمایه گذاری باید این مطلب را در نظر داشته باشند که با بهره گیری از تخصص وکلا و مشاوران آگاه و متخصص پرونده ی مهاجرتی خود را پیش ببرند تا حداکثر نتیجه ی ممکن را دریافت دارند.
 

روند دریافت ویزای سرمایه گذاری فرانسه

-درخواست ویزای کوتاه مدت از دولت فرانسه
-پس از اخذ ویزا و ورود به خاک فرانسه به فرد متقاضی تعدادی مغازه و شغل معرفی خواهد شد و برای او یک حساب بانکی افتتاح می گردد.
-با ورود متقاضی به کشور فرانسه ، متناسب با شرایط وی ، یک یا چند حرفه به وی معرفی میگردد.
-افتتاح حساب بانکی برای متقاضی
-با انجام این مراحل ، لازم است که متقاضی پس از بازگشت به ایران درخواست ویزای بلند مدت ۶ماهه دهد.
-واریز مبلغ سرمایه گذاری از حساب ایران ِ متقاضی ، به فرانسه صورت میپذیرد .
-متقاضی ، با دریافت ویزای ۶ ماهه و پس از سفر به فرانسه ، قولنامه ی مغازه یا شغل مورد نظرش را امضا  می کند.
- به این ترتیب ، اقامت یکساله از آن ِ متقاضی میشود و رسید درخواست اقامت خود را از اداره پلیس دریافت مینماید.
-با دریافت رسید از اداره پلیس فرانسه ، امکان ثبت شرکت یا راه اندازی تجارت مهیا میشود و متقاضی کسب و کار خود را در آغاز میکند.
- پس از راه اندازی تجارت یا تاسیس شرکت،  مدارک لازم  نیز ضمن دریافت اقامت یکساله در فرانسه، به اداره پلیس ارائه می شود.
-چنانچه اقامت متقاضی در طول مدت ۵ سال سکونت در این کشور تمدید شود ،امکان صدور اقامت ۱۰ ساله نیز به دست می آید.
 

مزایای دریافت ویزای سرمایه گذاری فرانسه

-شغل مورد نظر توسط خود فرد اداره می شود.
-متقاضی ابتدا شغل مورد نظر خود را انتخاب و از نزدیک رویت می نماید.
-مبلغ واریزی به حساب خود فرد واریز می شود.
-پول در اختیار دولت بلوکه نمیشود.
-امکان بهره مندی از تحصیل رایگان ( لازم به توضیح است که اقدام برای خود ویزای تحصیلی چندان درصد موفقیت بالایی برای هموطنان عزیز ، ندارد. )
-امکان همراهی خانواده با متقاضی
-امکان بهره مندی از کلیه حقوق قانونی
-امکان تمدید 5ساله ی ویزا
-دریافت ویزای 10 ساله ی اقامت پس از پنج سال اقامت در فرانسه
-امکان سفر به کلیه ی کشورهای حوزه ی شینگن
 

درباره فرانسه

در عشق ، زیبایی و هنر ، مسلما بیشترین شهرت از آن فرانسه است. به همین دلیل هنرمندان و زیباپسندان در سراسر جهان ، به این کشور عشق میورزند.
این در حالی است که ، در ثروت و اقتصاد و تولید و پول نیز ، این کشور ذی قدرت محسوب میشود. به نحوی که فرانسه از دید اقتصادی، پنجمین اقتصاد بزرگ جهان و از نظر برابری قدرت خرید ، رتبه ی هفتم جهان است. پاریس هم بزرگ‌ترین شهر اقتصادی اروپا به شمار میرود.
طبیعت زیبا ،عضویت در گروه شینگن اروپا ،  دانشگاه های معتبر ، سطح رفاه بالا و بسیاری مزیت های دیگر ، باعث میشود علاقمندان مهاجرت به این کشور ، کم نباشند.
البته فرانسه هم ، چنان دیگر همتایان اروپایی خود ، شرایط ویژه ای را برای مهاجران ، در نظر گرفته است. این شرایط شامل برنامه های متنوعی است که با دقت و ظرافت تدوین گشته و ارائه شده است.
لازم به ذکر است که برنامه های مهاجرتی هر کشور اعم از کشورهای اروپایی ، شامل نکات ظریفی است که رعایت یا عدم رعایت هر یک از آنها ، میتواند در سرنوشت تصمیم بزرگی چون مهاجرت ، سرنوشت ساز باشد.
به همین خاطر است که موسسه حقوقی مهاجرتی اتحاد ، با حداکثر امکانات و اطلاعات به روز ، در دپارتمان های متخصص برای هر مقصد مهاجرتی ، راهگشا و روشنگر این انتخاب بزرگ زندگی شما خواهد بود.
در سال 2009 قانونی درمورد کسب اقامت دائم فرانسه ، اعلام شد که طبق آن اقامت دائم بیش از 6ماه ، باید در نوع و هدف اقامت ، روشن باشد . به این ترتیب که درخواست آن تسلیم دفتر مهاجرت و اقامت در فرانسه شود.
البته افراد حاضر در اتحادیه اروپا و تابع کشور های شینگن به غیر از کرواسی ، نیازی به دریافت ویزا نخواهند داشت.
 
اقامت فرانسه از مسیر سرمایه گذاری

icon درخواست مشاوره