headphone 021-91009484
asd

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

icon درخواست مشاوره

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

دریافت اقامت اتریش از مسیر ثبت شرکت 
ثبت شرکت به خودی خود ، در کشوری که دارای اقتصادی قوی ، سیاست های مالی باثبات ، دادوستد های تجاری موثر و حمایتهای چندجانبه ی حکومتی است ، امری شایسته ، کم خطر و پربازده خواهد بود. چه برسد به اینکه ، با انجام این امر تجاری ، موفق به دریافت اقامت کشوری شد که دارای بالاترین شاخص های رفاهی ، اقتصادی و طبیعی است.
این مقدمه عملاً در کشور اتریش محقق میشود و برای همین است که این روش و نتیجه ی آن ، دلخواه بسیاری از متقاضیان مهاجرت بوده و هست. هرچند لازم به ذکر است که در روند ثبت شرکت ، چه بسا حضور یک وکیل آگاه و باتجربه در این امر ، بتواند هم در پروسه ی ثبت ، هم دریافت اقامت از این طریق و هم در بعد اعتماد به نفس و آرامش فرد مهاجر ، بسیار اثرگذار باشد.
اتباع خارجی در کشور اتریش مجاز به راه اندازی هرگونه خدمات بازرگانی و معامله از طریق ثبت شرکت در اتریش خواهند بود.
انواع شرکت ها در عناوینی از جمله : شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت سهامی خاص، تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا ، شرکت با تشکیلات باز ، تشکیلات شرکتی تشکیل شده از افراد حقیقی و حقوقی ، تشکیلات شرکتی با مشارکت در بخش سرمایه گذاری و … تشکیل میشوند.
شرکت های موجود در کشور اتریش ، عمدتاً ملزم به پرداخت مالیات می باشند ، بخصوص شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص که نرخ مالیات بر سود شرکت ها حدوداً ۲۵ درصد است . نکته ای که سرمایه گذاران خارجی بیشتری را به این سرزمین میکشاند.
 

مزایای دریافت اقامت اتریش از مسیر ثبت شرکت

-امکان همراهی خانواده با متقاضی
- مالکیت ۱۰۰ درصدی برای فرد بدون نیاز به شریک اتریشی
-امکان تجارت و دریافت اقامت بلند مدت حوزه ی کشورهای شینگن
-امکان  سفر و دریافت ویزای کشورهای دیگر جهان
-امکان بهره مندی از برند یا مارک تجاری اروپایی برای شرکت
-امکان بازکردن حساب و انجام امور بانکی شرکت
-در اتحادیه اروپا قوانین تجاری و گمرکی برای افراد بصورت ازاد می باشد.
-امکان دریافت اقامت دائم پس از گذشت ۳ سال
-امکان دریافت پاسپورت پس از گذشت ۵ سال از دریافت اقامت دائم

شرایط دریافت اقامت اتریش از مسیر ثبت شرکت

-حداقل سرمایه ی لازم برای تشکیل شرکت سهامی عام ، هفتاد هزار یورو از سوی دو سهامدار بصورت مشارکت در سرمایه گذاری
- حداقل سرمایه ی لازم برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود ، 35 هزار یورو
- متقاضی برای ثبت شرکت نیازمند تاییدیه و موافقت دولت اتریش و اجازه فعالیت تجاری می باشد
-تکمیل فرم ثبت شرکت و ارائه ی طرح توجیهی اقتصادی نیز از موارد مورد نیاز برای ثبت شرکت و کسب اقامت است.
-دو نوع اقامت از سوی دولت اتریش به متقاضیان ، اعطا میشود که از این قرار است :
الف )اقامت های موقت 
-چنانچه کارفرمایان در شرکت ها و کارخانجات ، اقدام به تغییر محل خدمت کارمندان عالی رتبه کنند ، این کارمندان میتوانند حائز مجوز و تاییدیه اشتغال به کار از سوی اداره کارکشور اتریش شوند و اقامت موقت دریافت نمایند که البته مدت زمان اشتغال انها میبایست حداقل 6ماه باشد.
-امکان دریافت مجوز موقت اقامت ، همچنین برای افرادی که دارای قراردادی مبنی بر انجام اموری در کشور اتریش که بیش از شش ماه به طول بینجامد ، وجود دارد. البته با شرط دریافت مجوز اداره کار این کشور.
-این امکان همچنین برای هنرمندانی که از راه فعالیت هنری خود درآمد خود را تامین مینمایند نیز ، وجود دارد.
ب) اقامت های دائم 
-متخصصان در ابتدا میتوانند برای 18 ماه اقامت کسب کنند که مقدمه ی دریافت اقامت دائم آنان است و چنانچه در زمینه تخصص خود مشغول شود ، این پروسه بدین شکل است که با اخذ مجوز کار ، بدون هیچگونه مواجهه با محدودیت ، موفق به دریافت اقامت دائم خواهند شد.
-افراد دارای مجوزهای مستقل نیز با پشت سرقراردادن محدودیت های خاص زمانی ، خواهند توانست اقامت دائم خود را کسب نمایند .
-صاحبان مشاغل غیر مستقل  هم میبایست دارای مجوز کار این کشور باشند.
-با گذشت 3سال از ثبت شرکت با همراهی شروط دیگری ، زمینه ی دریافت اقامت دائم فراهم میشود.
-با گذشت 5سال از اقامت بدون وقفه ، کلیه ی شاغلان ، میتوانند موفق به دریافت اقامت دائم شوند.
 
اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

icon درخواست مشاوره