headphone 021-91009484
asd

اقامت آلمان از مسیر سرمایه گذاری

اقامت آلمان از مسیر سرمایه گذاری

icon درخواست مشاوره

اقامت آلمان از مسیر سرمایه گذاری

برنامه ی سرمایه گذاری آلمان ، چندان شباهتی به برنامه ی ویزاهای طلایی سایر کشورای اروپایی ندارد. این برنامه بیشتر نزدیک به کشورهایی از جمله بلژیک، فرانسه و انگلستان است که با همین نام معرفی میشود.
مزایای برنامه سرمایه گذاری آلمان :
-اعضای خانواده ی متقاضی ، میتوانند با این برنامه به همراه او مهاجرت کنند.
-مجوز اقامت در اختیار افراد قرار گرفته و فرد پس از ۳ سال شایستگی کسب اقامت دائم را پیدا خواهد کرد. ۵ سال اقامت دائم در آلمان با تابعیت این کشور ملازمه خواهد داشت.
-داشتن تجربه اداره شرکت ضروری نیست.
-امکان اقامت و کار در آلمان برای وابستگان متقاضی مهیا خواهد شد.
-چنانکه گفته شد آلمان به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان و صادرکنندگان دنیا شناخته شده است.
 -در این برنامه، متقاضی امکان داشتن شغل آزاد یا بیزینس مورد توجه خود را در آلمان خواهد داشت.
-سطح رفاه در زندگی در این کشور به مانند اغلب کشورهای اروپایی بسیار بالا است.
 

راه های سرمایه گذاری

مسلماً تمام سرمایه گذاری های موجود ، حتی در صورت دارا بودن شرایط با قطعیت منجر به دریافت اقامت نخواهد شد. به همین دلیل انتخاب مسیر درست در سرمایه گذاری ، نکته ی قابل توجهی است که باید به آن توجه ویژه داشت . مسیری که بتواند به تایید مقامات مربوطه برسد و مثمرثمر واقع شود. 
سرمایه گذاری در کسب و کار خویش فرما :
 
متقاضی در این روش میتواند با شروع به فعالیت اقتصادی شبیه مغازه ، به منظور دریافت اقامت ، درخواست دهد. برای مقامات دولت آلمان ، وجود پویایی و حرکت مداری و انگیزه ی فردی برای ایجاد یک شغل ، امر مهمی است. به همین دلیل تهیه و طرح برنامه تجاری ، نقش مهمی در فرآیند دریافت اقامت سرمایه گذاری ایفا میکند. تایید اداره بازرگانی ، نیز ، امر مهمی است.
در این فرآیند البته عوامل دیگری چون تجربه و تحصیلات سرمایه گذار، مبلغ سرمایه گذاری و هدف اشتغال زایی نیز تاثیرگذر خواهند بود. لازم است که مقامات آلمانی درمورد تاثیرمثبت ایده مطرح شده در اقتصاد آلمان ، توجیه شوند.
ناگفته نماند که در فعالیت حرفه‌ای فردی و خویش فرما (مانند رستوران یا مغازه ، تشکیل شرکت مطرح نیست و می‌شود با گرفتن اجازه کسب Gewerbeanmeldung این نوع کارهای صنفی و تجاری را آغاز نمود. البته در برخی از این مشاغل نیاز به دریافت مجوز خاص نیست (مانند فرش فروشی، خواربار فروشی، صادرات و واردات) اما برای دیگر مشاغل لازم است مجوز آن کسب گرفته شود، مانند (رستوران، تاکسی).
سرمایه گذاری در پروژه ها :
به تعداد مشخصی ، پروژه های سرمایه گذاری وجود دارند که ، پرداختن به آن میتواند شانس دریافت اقامت آلمان را افزایش دهد. در این راستا ، لازم است که متقاضیان متوجه اهمیت بالای انتخاب گزینه ی سرمایه گذاری خود ، در دریافت اقامت باشند ، چرا که در صورت تایید طرح سرمایه گذاری توسط مقامات آلمان ، بخش مهمی از پروسه ی دریافت اقامت ، انجام پذیرفته است.
لازم به ذکر است که ایجاد شغل با صرف سرمایه ی 200 هزار تا یک میلیون یورویی ، میتواند به تناسب ، احتمال تایید درخواست اقامت را بالاتر ببرد. در واقع مبلغ سرمایه گذاری با احتمال پذیرش درخواست اقامت ، رابطه ی تنگاتنگی دارد.
 

شروط لازم دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری

-حداقل مبلغ سرمایه گذاری جهت دریافت اقامت  ۲۰۰هزار یورو است.
-این مبلغ باید قابل دسترس و تایید شده جهت سرمایه گذاری باشد.
-طرح کسب و کار ( بیزینس پلن ) باید با دقت تنظیم شود و این قابلیت را دارا باشد که با نکات مهم اقتصدی و انگیزشی ، دولت آلمان را برای موافقت مجاب کند.
- طرح کسب و کار مذکور می بایست بدیع و نوین باشد. بدین معنی که خدمت یا کالای جدیدی را به بازار عرضه کند.
 
-لازم است تا اقدام به سرمایه گذاری شود و موفقیت مورد نیاز را کسب کرد که در رسیدن به این هدف سابقه ی سرمایه گذاری و تجربه ، باعث میشود ، فرد متقاضی دارای این شروط ، بر سایرین اولویت داشته باشد. البته وجود تجربه در این مسیر ، شرط الزامی تعریف نشده است.
از دو مسیر می توان در آلمان سرمایه گذاری کرد. 
 

درباره آلمان

از تبعات غیرقابل اجتناب جنگ ،  ناامنی و نابسامانی های اقتصادی در خاورمیانه و کشورهای جهان سوم ، افزایش مهاجرت به اروپا و بخصوص به کشورهایی چون آلمان است که هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین کشور عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزه ی پولیِ یورو نیز به شمار میرود.
این امر باعث شد تا بر مبنای آخرین آمار در سال 2018 ، آلمان دومین قطب مهاجرپذیر جهان قلمداد شود که اولین آن ، امریکا است. نکته دیگر قابل توجه برای انتخاب این کشور از سوی مردمان خاورمیانه این است که تجمع مسلمانان در این کشور نیز بسیار زیاد و با جمعیتی بالغ بر 5 میلیون ، در رده دوم اروپا است.
به این ترتیب مهاجرت به آلمان در قالب برنامه های اقامتی شکل گرفته است که دسته ی اقامت موقت ، مختص افرادی است که این کشور را با هدف تحصیلات ، یادگیری زبان آلمانی ، آموزش های تخصصی ، انجام امور پژوهشی و ... انتخاب میکنند. لازم به ذکر است که هیچ یک از این اهداف ، دستیابی به اقامت دائم آلمان را درپی نخواهد داشت.
اما در دسته ی اقامت های دائم ، روش های مهاجریتی متعددی وجود دارد که از جمله آنها ، مهاجرت از طریق دریافت ویزای کار , تحصیل در آلمان , سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان و …  را نام برد.
البته شروط مشترکی هم مد نظر است که از آن میان میتوان به شرط صرف نظر کردن اقامت سابق خود ،دانستن زبان آلمانی ، سابقه ی اقامت 5ساله در این کشور ، پایبندی به قوانین و تمکن مالی مهاجرین تاحدی که از پس مخارج زندگی خود برآیند ، اشاره داشت.
ناگفته نماند که در سال 2018 اعلام شد که دولت آلمان در حال رایزنی و آماده سازی یک قانون جامع جهت تسریع روند اخذ مهاجرین متخصص (Skill Immigration) است.
با توجه به آنچه گفته شد و تذکر در این امر که مهاجرت ، امری است موثر در همه ی جنبه های زندگی . همچنین با تاکید بر این نکته که این هدف میتواند مورد سودجویی و فریبکاری عده ای شود که در این راه ، موجب ایجاد خطراتی برای شما می شوند ، توصیه میشود با درنظر گرفتن تخصص ، تجربه و قانونی بودن خدمات "موسسه حقوقی مهاجرتی اتحاد "، مسیری امن را در پیش بگیرید.
 
اقامت آلمان از مسیر سرمایه گذاری

icon درخواست مشاوره